Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Το ζύμωμα


Η ζύμη ( πολύσπορο αλεύρι)
Το ψήσιμο 

Άρχισαν να ροδοκοκκινίζουν τα ψωμάκια μου

Τα πρώτα , μινιόν σε μέγεθος, μια μπουκιά και κάτω!

Έτοιμα για το τραπέζι της οικογένειας


Δεκαπενταύγουστος, γιορτή σήμερα. είπα να ζυμώσω....
Δεν είναι τόσο για το ψωμί... αν και όπως να το κάνουμε το πολύσπορο και το αλεύρι ολικής άλεσης που χρησιμοποιώ είναι καθόλα υγιεινά και καλύτερα από το αγοραστό ψωμί! Είναι για τη δημιουργία:
Κάνω κάτι με τα χεράκια μου, για όλους όσους αγαπώ! Το σπίτι μοσχοβολά! 
Η κούραση δεν λογίζεται... η χαρά και η ικανοποίηση είναι που μετράει!

Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε !
Χρόνια πολλά 

2 σχόλια:

  1. καλησπέρα :-) καλή όρεξη, λαχταριστά φαίνονται!!! φτιάχνω κι εγώ ψωμάκια, αλλά με απλό αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μελισσούλα!
    Αφού κάνεις που κάνεις ψωμί δοκίμασε και με αλεύρι ολικής ή πολύσπορο! Είναι υπέροχο!
    Τα δικά μου έγιναν ανάρπαστα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή