Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

And the Oscar goes... Νο 2


Κρατώ πάντα τις υποσχέσεις μου !
Από καιρό ήθελα να δώσω και εγώ ένα βραβείο, σε ιστολόγια που διαβάζω τακτικά και μου αρέσουν το καθένα για το δικό του λόγο και να ανταποδώσω έτσι όλη την αγάπη και την αποδοχή που έχω δεχτεί, ένα βραβείο που να μην συνοδεύεται όμως από υποχρεώσεις του στυλ απάντησε τόσες ερωτήσεις,  δως το σε τόσα blog κλπ, κλπ!

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια ή θέλουν να κρατήσουν την ιδιωτικότητά τους και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους προσωπικά και είναι σεβαστή η επιθυμία τους αυτή!
Σε όσους-ες θα ήθελαν να παίξουν με το βραβείο αυτό, έχω μία και μοναδική ερώτηση : Αν είχατε ένα βραβείο στα χέρια σας να το δώσετε κάπου στην πραγματική σας ζωή ( όχι στη μπλογκόσφαιρα) πού θα το δίνατε και γιατί!  Φυσικά δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να απαντήσετε στην ερώτηση!

Περνώ στο παρασύνθημα , δεν θέλω να κουράζω ....
Το παρακάτω βραβείο το δίνω στα εξής blogs:



Στη γλυκιά Κατερίνα (positive-thinking-greece.blogspot) γιατί είναι ευγενική, καταδεκτική και νιώθεις πως πάντα σου χαμογελάει! Οι αναρτήσεις της είναι μια και μια , αισιόδοξες , ενημερωτικές, τρυφερές!

Στην παιχνιδιάρα Evonita (beloved-ideas.blogspot) ... πολύ κοινωνική και καταδεκτική μπλογκοφίλη!  Λατρεύει τα παιχνίδια , τα βραβεία και έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους!

Στο καλοσυνάτο Αγκάθι με τις πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις του! 

Στη συμπαθέστατη kwnnie (smiles) που κάνει μεταπτυχιακά στο μακρινό και όμορφο Παρίσι . Δεν την νιώθουμε μακριά μας όμως! Οι αναρτήσεις της έχουν άρωμα Παρισιού . Περνώντας από το blog της φεύγω πάντα με πολλά χαμόγελα!


Τι να πει κανείς για τη Levina ,με τα  blog imagine & womenwords Δύο τρυφεροί, άκρως συναισθηματικοί  χώροι, που ξεχειλίζουν ποίηση, ποιότητα,  νότες μιας άλλης εποχής ..... 
Απλά ...λατρεύω! 


Στη γλυκύτατη ΕΚΦΡΑΣΟΥ γιατί εκφραζόμαστε μέσα από τις δημοσιεύσεις της, είναι γλυκιά και καταδεκτική, νιώθεις όμορφα περνώντας από το χώρο της!

Στην αγαπημένη freedom που αν και δεν έχει πολύ καιρό στη μπλογκόσφαιρα και δεν κάνει τακτικές δημοσιεύσεις, παρουσιάζει κείμενα συναισθηματικά και μεστά! Κείμενα που πηγάζουν από βαθιά ευαισθησία ! 



Ο κήπος της μελαγχολίας, δεν είναι για μένα καθόλου μελαγχολικός ! Είναι γαλήνιος! Περάστε, ακούστε τους ήχους και θα καταλάβετε! Είναι ένα δάσος μαγικό και μέσα εκεί κυκλοφορεί ένας Phantomas που γράφει όμορφα!

Στη συμπαθέστατη Αrmonia που είναι δημιουργική, με ποικίλη ύλη και με κλίση στα καλλιτεχνικά! Όμορφο το μπλογκ της, με φινέτσα!


Στη  mystickland γιατί κάνει ποιοτικές δημοσιεύσεις με εντυπωσιακές εικόνες και έχει όμορφη, τρυφερή γραφή! Είναι όλα αυτά μαζί: γεύσεις, στυλ, ομορφιά, ιστορίες, ιδέες. 


Αν μιλάμε για φωτογραφίες η me (maria) στο mytripssonblog  παίρνει σίγουρα το πρώτο βραβείο! Αποτυπώνει τόσο όμορφα αυτό που έχει στη σκέψη της! Μαγικές οι εικόνες της! 
Πραγματικό ταξίδι μέσα στις σελίδες της! 


Στη vailie, ένα από τα πιο δημιουργικά blog  που έχω συναντήσει! Απίστευτες, καταπληκτικές δημιουργίες...μου δίνει και μένα ιδέες....να δω μόνο πότε θα τις υλοποιήσω!

Στον Supernova που ασχολείται με θέματα αστρονομικά και όλες του οι δημοσιεύσεις είναι ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές! Τα βιντεάκια με εικόνες από γη και ουρανό ...απλά δεν παίζονται!


Στην γλυκύτατη taelia88 που έχει ποικίλη ύλη, είναι κοινωνικότατη και μας ενημερώνει για τα πιο ενδιαφέροντα ιστολόγια που συναντά κάνοντας όμορφες παρουσιάσεις! 

Στη γλυκύτατη ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Κάθε πρωί είναι η πρώτη μου επίσκεψη, πριν ανοίξω οτιδήποτε άλλο! Περνάω και παίρνω τη γαλήνη που χρειάζομαι για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα μου στη δουλειά! 


Βραβείο και στην Αόρατη γωνιά που είναι τόσο γλυκιά και καταδεκτική ! Ένας ευγενέστατος Σεβάχ μας μπολιάζει καθημερινά με κύματα αισιοδοξίας και χαράς!

Τέλος θα δώσω ένα βραβειάκι στην γλυκύτατη marie με το μπλογκ Dreamer. Ένα περιβάλλον με αισθητική! Επιλεγμένα κείμενα από σημαντικούς δημιουργούς σε υποδέχονται στον χώρο της! Αλλά δεν ξεχωρίζει μόνο για αυτό! Διακρίνεται κυρίως για το γλυκό της λόγο και τον τρόπο που έχει να σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία...σαν να την ξέρεις από καιρό!

Σίγουρα ξέχασα πολλούς ....Έδωσα τις πρώτες προτιμήσεις που μου ήρθαν! Έχω πάρει βραβεία από κάποιες φίλες και εδώ δεν ανταπέδωσα. Δεν ήταν βραβεία ανταπόδοσης! Είναι ιστολόγια που διαβάζω τακτικά ή που τα ξεχωρίζω για κάποιο λόγο! Δεν είμαι κριτική επιτροπή, ούτε ειδήμονας σε αυτά τα θέματα! Ήταν μια προσωπική κίνηση! ;-)

Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να ξεχωρίσω κι άλλα ιστολόγια!
Καλημέρα και καλή Κυριακή!
airis

39 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αριστέα μου!
    Ευχαριστώ για το βραβείο :)
    Αν διοργάνωνα κάποια αντίστοιχη βράβευση, σίγουρα ο ιστοχώρος σου θα'ταν μέσα σ'αυτά. Διότι ειλικρινά έχει διαισθητικότητα και μια πηγαία ειλικρίνεια ζωγραφισμένη με τα χρώματα της ελπίδας και της αισιοδοξίας :)

    Απαντώντας στην ερώτησή σου, νομίζω πως
    αν είχα το βραβείο στα χέρια μου πραγματικά, θα το έδινα σε όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές πτέρυγες των νοσοκομείων.
    Και τι δε θα'δινα για να δω να χαμογελάει το προσωπάκι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σεβάχ! Παρακαλώ! Έγραψα αυτό που αισθανόμουν.
      Τι καλά θα ήταν τελικά να έκανες χαρούμενα αυτά τα παιδάκια! :) Δεν με εκπλήσει καθόλου η επιλογή σου !
      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ @iris μου!!!
    Θα το προσθέσω στο blog μου.......φιλιά...Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Παρακαλώ!
      Έχουμε αναπτύξει μια τρυφερή φιλία κι ας μην γνωρίζουμε περισσότερα η μία για την άλλη!
      Έγραψα ακριβώς αυτό που αισθάνομαι!
      Φιλιά καλή μου!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ!!
    Μου αρέσει που δεν έδωσες απλώς το βραβείο κάπου,αλλά διάλεξες όμορφα σχόλια για να το στολίσεις.Χαίρομαι που περνάς όμορφα στην παρέα μας!!!
    Σίγουρα υπάρχουν πολλά αξιόλογα μπλογκ και είναι χαρά μου,που επέλεξες και εμένα!!
    Θα ετοιμάσω μια σχετική ανάρτηση...και θα σου την αφιερώσω!!!
    Τα φιλιά μου και μια γλυκειά Κυριακή, εύχομαι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Μα το θέμα δεν ήταν να δώσω κάπου ένα βραβείο! Το έκανα με πολλή χαρά και αγάπη! Δεν ήμουν καν ανταποδοτική , δεν το είδα σαν υποχρέωση , θα δώσω εκεί που μου έχουν δώσει!
      Επέλεξα το μπλογκ σου γιατί πραγματικά το ξεχωρίζω! Καλή σου μέρα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ χαρά μου! :)
    εξήγησε στον κόσμο ότι μου έχεις αδυναμία και μου δίνεις βραβεία γιατί αλλιώς θα νομίζει ότι έχω και κανένα blog της προκοπής.. Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα!!!!! Έλιωσα!
      Είσαι φίλη μου! Και ; Ποιος είπε ότι τα βραβεία ήταν αντικειμενικά! Εντελώς βασίστηκαν στην υποκειμενική μου κρίση! παρ'όλα αυτά αυτά που έγραψα τα εννοώ!
      Τα κείμενά σου είναι γεμάτα ευαισθησίες! Μου αρέσει η γραφή σου!
      Το μπλογκ σου καθαρά χώρος έκφρασης!
      Δεν έχει φρου φρου και αρώματα! Δεν έχει στολισμούς! Δεν έχει και πολλούς φίλους!
      Δεν σε ενδιαφέρει αν θα επικοινωνήσεις ή θα αποκτήσεις φαν κλαμπ!
      Κάνεις αυτό που ξεκίνησαν νομίζω να είναι τα μπλογκ: χώροι έκφρασης!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και την αντικοινωνικοτητά μου την έχεις βαφτίσει σαν κάτι το φυσιολογικό.. :ρ αχαχα!

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι το ίδιο! Αυτό να θυμάσαι!

      Διαγραφή
  5. Χαρούμενη Κυριακή!Τι άλλο μπορώ να πω για το βραβείο σου.Εκτός απ΄ ένα μεγάλο ευχαριστώ ομολογώ ότι με ξάφνιασες.Επειδή το ιστολόγιό σου αξίζει πολλά βραβεία γιατί εκπέμπει την ευαισθησία, το ρομαντισμό και την ανθρωπιά που πρέπει κι επιβάλλεται να κουβαλάμε και να μοχθούμε καθημερινά, γι΄ αυτό θα ΄δινα το βραβείο σ΄ όσους ανθρώπους δεν ξέχασαν κι επιμένουν να παραμένουν ακόμα άνθρωποι.Φιλιά και καλημέρα με πολλά χαμόγελα!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Αγκαθάκι! Περνάω από το μπλογκ σου γιατί ενημερώνεις, διασκεδάζεις, επικοινωνείς γλυκύτατα και χαρούμενα! Χαίρομαι γιατί έδωσα τα βραβεία εκεί που εγώ περναώ καλά !
      Αν και θα στεναχώρησα τώρα που το σκέφτομαι κάποιους ! Χαίρομαι που σε έκανα χαρούμενη!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ήταν πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτό που έκανες..να πεις και δυο λόγια για τον καθένα μας..Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! :))
    Όμορφη Κυριακή να έχεις!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)Έτσι αισθάνθηκα , έτσι έκανα!
      Το χάρηκα πάρα πολύ τελικά!
      Και εσύ γλυκιά μου , χαρούμενη Κυριακή!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου δώσει κάποιος ένα βραβείο με την πραγματική του κριση.
    Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ και να ξέρεις ότι στο χώρο σου νιώθω κι εγώ άνετα και χαίρομαι που σε κάνω να χαμογελάς:)
    Αν έδινα σε κάποιον το βραβείο αυτή θα ήταν η αδερφή μου για να της δώσω δύναμη να συνεχίσει παρά τισ δύσκολες στιγμές που περνάει στην καθημερινότητά της...
    Τα φιλιά μου και πάλι ευχαριστώ!!(:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αφάνταστα αν αν αισθάνεσαι όμορφα όταν περνάς από εδώ! ;-)
      Ας ευχηθούμε τότε καλή δύναμη στην αδερφή σου και ας ελπίσουμε ότι η ευχή μας να εισακουστεί! :)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Είσαι πολύ γλυκιά και θέλω ειλικρινά να σε ευχαριστήσω που το χαρίζεις και σε μένα. Θέλω να ξέρεις πως ότι λέω το πιστεύω και δεν είναι απλά λόγια. Να σου πω πως νιώθω πολύ όμορφα όποτε επισκέπτομαι το blog σου. Πολλές φορές ταυτίζομαι με τις αναρτήσεις σου, άλλες φορές συγκινούμαι, άλλες χαμογελώ.. είναι ένα blog που σου προκαλεί ποικίλα συναισθήματα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να έρχομαι βολτίτσα, πάντα έχω αγωνία να δω τι έχεις αναρτήσει! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γλυκιά που είσαι !
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Εύχομαι να συνεχίσω να σας χαροποιώ με τις δημοσιεύσεις μου! Τουλάχιστον θα το προσπαθώ! :)
      Καλό σου βράδυ!
      ( Ξέρω πως είσαι από αυτούς που περνούν και βλέπουν έπειτα τα σχόλια μου! Και εγώ το κάνω, όσο μπορώ! )

      Διαγραφή
    2. Αφού το κάνεις τώρα και μας χαροποιείς, δεν θα αλλάξει, είμαι σίγουρη!! :) καλό βράδυ!! (ναι, μου αρέσει να βλέπω πολύ τις απαντήσεις γιατί μου αρέσει η συμμετοχή, η επικοινωνία και ο διάλογος) φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  9. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που παίρνω κι εγώ το βραβείο σου! Είναι τόσο γλυκό να πεις κάποια λόγια για όλους όσους το δίνεις, γιατί τους ξεχωρίζεις... Τιμή μου που είμαι ανάμεσα στα άτομα που το δέχονται, ενώ είναι μικρός ο χρόνος που σε γνωρίζω :) Και πάλι σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χρόνος δεν είναι πολύς όντως αλλά είσαι τόσο επικοινωνιακή και γλυκιά! :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Συγκινήθηκα πολύ με το βραβείο, αλλά και τα λόγια σου...
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ γλυκιά μου! Έγραψα αυτό που πραγματικά αισθανόμουν!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. airis
    αν και το έχω πει πως δεν παίζω πια σε παιχνίδια αυτή η ερώτηση που συνοδεύει το πρώτο σου βραβείο είναι τόσο μοναδικά γλυκιά που με χαρά θα απαντήσω και θα σε ευχαριστήσω και για το βραβείο σου από καρδιάς για έναν και μόνο λόγο ... γιατί με διακριτικότητα μου δίνεις κάτι χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα κι αυτό το κάνει πολύτιμο.
    Σ΄ ευχαριστώ πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Παρακαλώ! Να'σαι καλά!
      Ήθελα μόνο να εκφράσω κάποια πράγματα που αισθάνομαι!

      Διαγραφή
  12. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Όχι τόσο για το βραβείο αλλά για τα όμορφα λόγια σου. Να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστή φίλη μου. Σε ξεχώρισα νωρίς! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα χαρά μου!
      Η ευχαρίστηση δική μου! Ήταν όμορφη διαδικασία αυτή για μένα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Μετά από μια δύσκολη μέρα μεταξύ Θεσσαλονίκης ,Αθήνας και Τρίπολης είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί@iris μου ειλικρινά σε ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,για το χρόνο που ξόδεψες για μένα και για όλα τα υπόλοιπα ιστολόγια,είσαι χρυσή καρδιά,το έχω καταλάβει εδώ και καιρό δεν έχει να κάνει με το βραβείο πίστεψε με.
    Ευχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις κι'αν δεν έρθουν,έχεις τον τρόπο να το ξανά ξεπεράσεις έχεις μέταλλο εσύ.
    Σου αφιερώνω το επόμενο βίντεο στο μπλόγκ μου.
    Αν είχα τη δυνατότητα να δώσω κάπου αυτό το βραβείο θα το έδινα σε όλους μας που παλεύουμε καθημερινά στη κοινωνία να κρατηθούμε ζωντανοί από το διωγμό που υφιστάμεθα από την Ελληνική και ξένη τρόικα.
    Στον άγνωστο Έλληνα λοιπόν και μακάρι να ξυπνήσουμε κάποτε και αν με χαρακτηρίζει ένα τραγούδι τώρα είναι το ''αρνιέμαι'' του Μίκη σε στίχους του Ι.Καμπανέλη.
    Καλό σου βράδυ και ευχαριστώ πολύ.
    Στράτος-suprnova.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ , παρακαλώ!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Είναι πολύτιμες! :)
      Πολύ όμορφη και συγκινητική η αφιέρωση του βραβείου!
      Καλημέρα Στράτο, καλή εβδομάδα! :)

      Διαγραφή
  14. Σ΄ευχαριστώ πολύ!Ακόμα και ο τρόπος που έδωσες τα βραβεία σου είναι ξεχωριστός, όπως εσύ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημέρα και καλή εβδομάδα
    μπράβο γι αυτή σου την κίνηση
    είναι πολύ γλυκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημερα κι απο δω :)
    ηρθα και εγω να παραλαβω τα βραβειο μου κι ομολογω πως ειναι απο τα καλυτερα που μου εχουν δωσει ποτε, οχι επειδη ειναι ομορφο αλλα επειδη το δινεις με τοσο ομορφα εκφραστικο τροπο, δηλαδη δε δινεις απλα ενα βραβειο, εξηγεις το γιατι με τετοιο τροπο που προτρεπεις και αλλους να επισκεπτουν τα σπιτακια που σε κανουν να χαμογελας.
    σ ευχαριστω παρα πολυ για τη σκεψη, για τα ομορφα λογια σου και γενικως για τις ομορφες αναρτησεις που διαβαζω απο εσενα.
    λοιπον παιρνω το βραβειακι μου, παω να το παρουσιασω στο σπιτακι μου και να κανω αυτο που ζητησες που το βρηκα εξαιρετικο. να πω δηλαδη στη πραγματικη μου ζωη που θα το παρεδιδα. καλη και η ηλεκτρονικη δε λεω αλλα μου αρεσε πολυ που σκεφτηκες που θα το παραδιναμε στη πραγαμτικη μας ζωη.

    τα φιλια μου και την αγαπη μου οπως παντα αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι σαν μικρό παιδί αν έδωσα τόση χαρά με μια τόσο δα μικρή πράξη , που έγινε όμως με μεγάλη τρυφερότητα!
      Είδα τη δημοσίευσή σου.....συγκινήθηκα απίστευτα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  17. ευχαριστώ ειλικρινά για το βραβείο σου!!με τιμάς..απεριόριστα!!χαίρομαι που σου φαίνεται γαλήνιος!!
    επιτέλους μια καταπληκτική απονομή βραβείου..χωρίς ανταλλάγματα και υποχρεώσεις..
    να σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ!
      Έγραψα αυτό που αισθάνομαι! Ο χώρος σου είναι εντελώς διαφορετικός από όλους τους άλλους... ακούω τους ήχους και νιώθω ότι περπατώ μόνη σε ένα δάσος αλλά δεν αισθάνομαι μοναξιά!
      Και εσύ να είσαι πάντα καλά! :))

      Διαγραφή