Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Βραβείων συνέχεια .....


Αν και είχα αποφασίσει  να μην συνεχίσω την ιστορία με τα βραβεία και τις αποκαλύψεις, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη γλυκιά φίλη από το blog ΕΚΦΡΑΣΟΥ και τη νέα μπλογκοφιλενάδα από τη μακρινή Ισπανία και θα κάνω μια τελευταία εξαίρεση!
Το πρώτο βραβείο συνοδεύεται από την υποχρέωση να αποκαλύψω 7 πράγματα για εμένα και να το δώσω με τη σειρά μου σε άλλα blog.

Άντε να δω τι θα μου έρθει καθώς ήδη πρόσφατα είπα πολλά για μένα!


1. Έχω απίστευτη υπομονή και επιμονή και θέλω πάντα να ολοκληρώνω ότι αρχίζω, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί! Αν χάσω όμως την υπομονή μου .....μπαμ! 

2.Όταν είμαι στενοχωρημένη πολύ, βάζω σε τάξη την αποθήκη μου ή κάποιο συρτάρι. Τακτοποιώντας τα πράγματα, τακτοποιώ και τις σκέψεις μου!

3.Έχω υποσχεθεί εδώ και χρόνια στον εαυτό μου οι θλίψεις μου να κρατούν 2 μέρες μόνο! Ξέρω ότι αν περάσουν αυτές οι δύο κρίσιμες μέρες κι αντέξω , εγώ θα ξεκινήσω την τρίτη μέρα για τη δουλειά και θα πω : Η ζωή είναι ωραία!

4. Εμπιστεύομαι εύκολα και την πατάω πολλές φορές! Δεν πρόκειται να βάλω μυαλό! Έχω μια ειδική αναπηρία! Ενδέχεται όταν πεθάνω η επιστήμη να ονοματίσει την αναπηρία αυτή με το όνομά μου! :)

5.Έχω σκεφτεί την κηδεία μου κι έχω αφήσει οδηγίες για τις τελευταίες μου επιθυμίες! Η κολλητή μου ξέρει τα πάντα...ακόμα και ποιο τραγούδι θέλω να παίζει! Έχω μοιράσει κιόλας τα περουσιακά μου ...... Δεν ξέρω μόνο αν θα θυμηθούν να με μακιγιάρουν όπως έχω ζητήσει και να μην κλαίνε ! Μια χαρά θα είμαι !

6.Δεν πάω ποτέ σε κομμωτήρια ούτε έρχονται κομμώτριες σπίτι μου! Από το 1987 έχω πάει σε κομμωτήριο μόλις 2 φορές ( κι αυτές με το ζόρι - η μία ήταν στο γάμο μου! Ούτε τότε ήθελα!) Κουρεύομαι, βάφομαι, μακιγιάρομαι μόνη μου! Τέλος ! Με τρίχες θα ασχολούμαι;

7. Έχω μάθει να στηρίζομαι στον εαυτό μου! Να είμαι μόνη μου και να μην εξαρτιέμαι συναισθηματικά από κανέναν άλλον! Απλά δεν ξέρω μετά από 9 χρόνια ....πόσο ακόμα θα αντέχω! 

Με τη σειρά μου πρέπει να δώσω αυτό το βραβείο σε 10 άλλους φίλους (!) 
Όχι καλέ! Δεν θα το κάνω! Θα σπάσω τη ροή ! Μου αρέσει να τινάζω κανόνες και "πρέπει " στον αέρα! Άλλη στιγμή θα δώσω τα δικά μου βραβεία και θα το έχω ξεκινήσει εγώ αυτό το παιχνίδι! 


Η φίλη Marcela από την Ισπανία μου χάρισε αυτό το βραβείο- ευτυχώς δεν το ακολουθούν κανόνες!



Φιλιά σε όλους.! Είμαι η airis και ήδη έχω αποκαλύψει ΠΑΡΑ πολλά για μένα!
Καλό σας βράδυ!

20 σχόλια:

  1. Αυτό το τρία ισχύει και για μένα..εε μα φτάνει..πόσο ακόμα θα γινόμαστε χάλια για την πάρτη άλλων;
    Το 5 με συγκλόνισε λίγο για να είμαι ειλικρινής...
    Ούτε εγώ τα πάω τα κομμωτήρια αλλά και πως θα κόψω το μαλλάκι μου;χάλια θα το κάνω το καημενάκι..
    Καληνύχτα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχα! Συμβαίνει να πιάνει τα χεράκι μου και τα μαλλιά μου κατσαρά και μακριά να μην έχουν πολλές απαιτήσεις! Και χάλια να τα κάνω κανείς δεν το καταλαβαίνει!
    Το 5 ξέρω .... όταν αναφέρομαι σε αυτό όλοι όσοι με αγαπούν θέλουν να με βρίσουν!
    Το 3 είναι αυτό που με σώζει ως τώρα! Και το αποφάσισα αφού βγήκα από κατάθλιψη ;-)
    Καλό σου βράδυ γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 5 με συγκλόνισε κι εμένα!!
    Είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου γιατί πιστεύω ότι δε με αφορά και καθόλου...θα έχω φύγει..όλα αυτά αφορούν αυτούς που μένουν πίσω..οπότε ας το διαχειριστούν όπως θέλουν..
    Πωπω κουβέντα βραδιάτικα όμως?
    Τυχερή έχεις τα μαλλιά που ήθελα πάντα να έχω...καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Για μένα το να είμαι εξοικειωμένη με το θάνατο με βοηθάει να εκτιμήσω καλύτερα τη ζωή!
      Όσο για τα μαλλιά ... και εγώ τα λατρεύω γιατί δεν με κουράζουν καθόλου , ούτε τα έχω βαρεθεί!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι γιατί πρέπει στη ζωή να ταλαιπωρούνται περισσότεροι οι καλοί άνθρωποι.Από το λίγο καιρό που σε διαβάζω έχω καταλάβει πως αξίζεις πολλά.. Κρίμα που δεν θα συνεχίσεις με τα βραβεία γιατί μου άρεσε να μαθαίνω για σενα από ενδιαφέρον και όχι από περιέργεια.
    Όσον αφορά το ν5 που συγκλόνισε πιο πάνω..Οκ είναι σκληρό και δυσάρεστο, είναι όμως ρεαλιστικό. Έχω δώσει κι εγώ μερικές οδηγίες στον σύντροφό μου αλλά δεν το αντέχει να τα ακούει..Είναι πιο προχωρημένες από αυτά που γράφεις,αλλά είναι μια επιθυμία που την έχουν πολλοί και την έχω κι εγώ για εκείνη την ώρα.
    Και για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα γέλασα με το κομμωτήριο! Και για το ν2 μάλλον έχεις κάποιον πλανήτη στην Παρθένο!! :) Καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον άλλον και από όσα γράφει κι ας μην αποκαλύπτει... Δεν μπορεί να κρύβεται για καιρό πίσω από μάσκες ...κάπου θα κάνει το ατόπημα... κάτι θα ξεφύγει!
      Εξάλλου τα όσα γράφω εγώ για μένα είναι τόσο υποκειμενικά! Έτσι με βλέπω εγώ! Οι άλλοι συμφωνούν μαζί μου άραγε;
      Ιδέα δεν έχω για τους πλανήτες μου! Μόνο ότι είμαι καρκινάκι! ;-)

      Διαγραφή
  5. Congratulations for your awards!!!
    Have a good week!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το μιλάω το ισπανικό η κοπέλα πιο πάνω σου στέλνει φιλιά από τη Ισπανία.Όποτε χρειαστείς μετάφραση χτύπα.

      Διαγραφή
    2. αχαχαχα! Βάζω μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρεις τη μετάφραση στο google ακόμα και για τα αγγλικά παρ' όλο που υποτίθεται ότι ξέρω καλά ;-) και γελάω με την μετάφραση που κάνει!!!!!!!!!
      Ω φυσικά και θα σε χρησιμοποιήσω στα δύσκολα!
      Αφού τώρα γίνομαι και διεθνής (τρομάρα μου) μήπως να αρχίσω να μαθαίνω κι άλλες γλώσσες;;;;
      αχαχαχα έχω λιώσει στα γέλια μόνη μου!

      Διαγραφή
  6. :) συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα πήρα πήρα! Το ταΐσαμε το κοριτσάκι μέσα μας ! Τέλος!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. καλημερα φιλη μου! ολα οσα μας ειπες για σενα ειναι πραγματικα πολυ σημαντικα.

    με συγκινησε αλλα και με τρομαξε λιγο το 5

    και αγαπησα πολυ το 3 κατι που μου εξηγει και το τιτλο του μπλοκ σου εν μερει και ειναι κατι που θελω να καταφερω να πραξω κι εγω.

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Νομίζω ότι και μόνο το 3 να έλεγα δεν χρειαζόταν κάτι άλλο! Είναι αυτό που με χαρακτηρίζει και δεν είναι κάτι που το κατάφερα από τη μια στιγμή στην άλλη! Μου πήρε χρόνια άσε που έπρεπε να παλέψω με άπειρες ανασφάλειες και φοβίες! Και ακόμα προσπαθώ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα!
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!
    Το 4 το έχω κι εγώ. Για το 5 έχω δώσει κι εγώ οδηγίες στους δικούς μου, γονείς κυρίως, γιατί ελπίζω να μην δω τον χαμό κανενός από τους δύο. Με βρίζουν, μου φωνάζουν αλλά με ακούν...
    Ελπίζω να τα λέμε!
    Να έχεις μια όμορφη ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες!
      Άρα δεν είμαι μόνη! Έχει κι άλλους τρελούς τούτη η χώρα :-D
      καλό υπόλοιπο και σε σένα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!! Χαίρομαι που κάτι έμαθα ακόμη για σένα!! :) Στο 1 ταιριάζουμε απόλυτα!!! Το 2 το κάνω κι εγώ πολύ συχνά, συνήθως όταν έχω τις κλειστές μου. Το 3 μου θύμισε τη σειρά "2 μέρες μόνο", χιχι, σίγουρα θέλει χρόνια να το καταφέρεις, φαντάζει πολύ δύσκολο! Με το 4 κι εγώ την έχω πατήσει άπειρες φορές, αλλά πλέον είμαι αρκετά πιο επιφυλακτική. Το 5 με φοβίζει στη σκέψη και μόνο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω! Το 6 το έκανα κι εγώ κάποτε, μάλιστα είχα κόψει μόνη τα μαλλιά μου αγορέ και κανείς δεν το πίστευε ότι το έκανα μόνη μου. όμως τώρα δεν έχω το κουράγιο να το κάνω πια! Με το 7 καλά κάνεις από τη μια, από την άλλη χρειαζόμαστε και ένα στήριγμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις!! Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν σε ευχαριστώ!
      χαχαχ! Γέλασα που είπες για το δυο μέρες μόνο!
      Όντως θέλει χρόνια και πόνο πολύ για να το κάνεις ...δεν είναι ψυχρή αντιμετώπιση των πραγμάτων ! Κάθε άλλο ! Και εγώ τσακίζομαι ψυχολογικά και στενοχωριέμαι ! Είναι που σκουπίζω τα ματάκια μου όμως και κοιτάζω μπροστά! :)

      Διαγραφή
    2. και έτσι πρέπει να κάνουμε! :) φιλάκια!

      Διαγραφή