Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Diary of Bliss: Εβδομάδα 5η


Όταν ξεκίνησα το  Diary of Bliss ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι μια φορά θα έγραφα και τέλος...πού να βρίσκω συνέχεια θέματα που να άπτονται στη φιλοσοφία της Κατερίνας (για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ ).
Μάλλον όμως γλυκάθηκα!
Κι ενώ είχα έτοιμο θέμα , διαφορετικό αυτή τη φορά από τις προηγούμενες 4 βδομάδες... τσουκ! Δεν μπορεί λέω! Δεν θέλει να αγιάσω! Με τίποτα!
Γυρίζω σήμερα από τη δουλειά ( μετά τις 5 ως συνήθως ) τρώω για  βράδυ κάπου γύρω εκεί στις 6 με 7   και πάω σαν καλή νοικοκυρούλα αμέσως μετά να πλύνω τα πιάτα! Και ξάφνου η βρύση χαλάει! Μου έμεινε το χερούλι στο χέρι! Έλεος ! Αναρωτιέμαι δηλαδή τελικά τι γερνάει πιο γρήγορα: εγώ ή το σπίτι μου; Μα όλα μαζεμένα; Πόσες καταστροφές μπορώ να αντέξω η καψερή; Την προηγούμενη εβδομάδα τα πλακάκια, πριν τρεις μήνες η μεγάλη μου τηλεόραση , εδώ και αρκετό καιρό το ψυγείο υπολειτουργεί  - πάλι καλά ο καταψύκτης δουλεύει για την ώρα!
Και θα μου πείτε από την άλλη,  είναι τώρα αυτός λόγος να το μοιράζεσαι με το διαδικτυακό σου ημερολόγιο ;

Ε πώς! Αν δεν τα πω εδώ να γελάσω , να ξεχαστώ πως θα το δουλέψω αλλιώς μέσα μου!  Δεν είναι εποχές να δίνεις τα 100 αρια έτσι και χωρίς να τα έχεις προγραμματίσει!  Και πάλι καλά να λέω..... τον υδραυλικό τον έχω γλιτώσει γιατί έχω έναν ανιψιό για όλες τις δουλειές :
-Θεια! Με ένα 50ευρω για μια βρύση καινουργή, θα είσαι τζι τζι ! ( Της θειάς σου λέω από μέσα μου αλλά πώς να του θυμώσω ! ) Μία σε έχουμε... τι να σε κάνουμε!   αχαχαχα Είναι να του πω όχι;

Ο θεός ξέρει πώς τα στέλνει ... Και μπορεί να μου στέλνει δοκιμασίες αλλά συνάμα μου στέλνει εκεί που χάνω το κουράγιο μου άπειρες ευκαιρίες να τον ευγνωμονώ ! Όσες φορές πίστεψα ότι απόμεινα μονάχη, μου έστειλε ανθρώπους δίπλα μου που αποδείχτηκαν σανίδες σωτηρίας!
Κι αυτή η δημοσίευση αφιερώνεται απόψε με πολλή αγάπη στον ανιψιό μου το μικρό: που είναι πάντα δίπλα μου,δεξί μου χέρι να μου προσφέρει τη βοήθειά του, χωρίς κανένα αντάλλαγμα! 

Καλό ξημέρωμα 
( κι αν ακούς θεέ ....ένα time out  από τις καταστροφές ...να ανασάνω λίγο!)

airis 


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:

15 σχόλια:

  1. Αγαπημένο θέμα έθιξες και πάλι!! Τα τελευταία χρόνια μας χαλάνε τα πάντα όλα!!Οι δικοί μου αποδιοργανώνονται κι εγώ πλέον απλά γελάω.. νευρικό γέλιο ή όχι αυτή είναι η ασπίδα μου..το χιούμορ!! Πολύ χαίρομαι που ανατρέπεται το σκεπτικό σου σε διάφορα που έχουν σχέση με το blogging!Εμ τι περίμενες αγαπητή μου ότι θα έγραφες μια φορά και θα ξεμπέρδευες;;; Σας έχω ρίξει κάτι στο Diary of Bliss για να αναθεωρείτε!!χιχι καλό βράδυ και να χαίρεσαι τον σουπερ ανηψιό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε! Αναρωτιέμαι τι θα μείνει όρθιο τελικά! Και εγώ στα γέλια το ρίχνω πια!
      Ε πες το ότι έχεις κάνει μάγια στο Diary of Bliss ....για αυτό και και έχω πάθει εξάρτηση!
      Καλή μέρα να έχουμε!

      Διαγραφή
  2. καλό μήνα!!! βρε μπας και ο Θεός σου στέλνει σημάδια? τώρα να μου πεις τι σόι σημάδια είναι αυτά! χα χα χα.. πάλι καλά που έχεις και το ανηψούδι!! :) φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αναμονή είμαι να ερμηνεύσω τα σημάδια!
      αχαχα! καλημέρα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  3. Ε λοιπόν το έχω προσέξει..άμα χαλάσει ένα ακολουθούν κι άλλα...δεν ξέρω ποιος γελάει από κει πάνω με τέτοιες πλάκες, αλλά ξέρω πως όταν μου τυχαίνει δυσκολεύομαι να γελάσω εγώ...για λίγο, βέβαια, αλλά δυσκολεύομαι...
    Σου εύχομαι τίποτα να μην ξαναχαλάσει και να έχεις πάντα γύρω σου ανθρώπους - σανίδες σωτηρίας...να χαίρεσαι τον πολυτάλαντο ανηψιό!!
    καλή σου νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου ....α ξέχασα και το ατμοσίδερο τις τελευταίες του στιγμές ζει! Δεν μπορώ πια να θυμώσω ή να οργιστώ ! Κυρίως γιατί έχω τον μικρό ( που καθόλου μικρός δεν είναι- απλά έχω κι έναν μεγαλύτερο) που με κάνει και γελάωω , πέρα που είναι για όλες τις ζημιές πρώτος μάστορας!

      Διαγραφή
  4. όλα για τον ανιψούλη σου!!
    να τον χαίρεσαι..
    αν έχεις άτομα που σ αγαπούν..όλα περνάνε!!
    με καλή διάθεση και υπομονή ως σύμβουλο!
    τα φιλιά μου..και καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Είμαι τυχερή για έχω δύο υπέροχους ανιψιούς ! Απλά ο σούπερ Μάριο είναι ο μικρός!
      μικρός...20χρονο παλικάρι είναι!
      Τον χαίρομαι, τον χαίρομαι!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα, χωρίς δοκιμασίες όλοι οι μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
    Καλό μήνα και σε σένα εύχομαι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Axaxaxa!!!
    Ποσο να γελασω με ολα αυτα που διαβαζω η γυναικα....?
    Λοιπον, οταν δεν ειμαι σε πολλα κεφια ερχομαι μια βολτιτσα...... μερικες μερες ειναι τοοοσο δυσκολες να βγουνε περα...μα υπαρχουν οι καλοι αγγελοι σαν εσενα πριγκιπισσα μου και μας ξελασπωνετε!
    Σε ευχαριστω που μοιραζεσαι τις γκαντεμιες μαζι σου....μηπως σου στελνει κανα μνμ απο εκει πανω και δεν το εχεις πιασει ακομα? χιχιχι..... :οp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. * Μαζι μας εννοουσα οτι τις μοιραζεσαι...ασε, δεν με παει με τπτ σμρ!
      Την αγαπη μου, καλη μου....

      Διαγραφή
    2. αχαχαχαχα! Ναι μιλάμε για πολλές γκαντεμιές! Κι εγώ σκέφτηκα αυτό με τα μηνύματα από το υπερπέραν αλλά δεν έχω πιάσει ακόμα αν είναι για καλό ή για κακό όλα αυτά!
      Ευτυχώς που καταλήγουν όλα αυτά να μας διασκεδάζουν ! Γιατί μόνο έτσι μπορώ να τα βλέπω πια !
      Όχι θα κάτσω να σκάσω! ;-)

      Διαγραφή
  8. Γέλασα, συγνώμη, με τις βλάβες και χάρηκα με το τρόπο που το αντιμετώπισες.όντως ο καλός Θεούλης πάντα στέλνει και τη λύση, οπως βρέθηκε το γλυκό ανηψάκι, να διορθώσει τη συγκεκριμένη βλάβη.Εύχομαι να σταματήσουν άμεσα!!!!Γέλασα και με τη Κατερίνα, που κάτι μας έχει ρίξει και όλο αλλάζουμε γνώμη για το τι θα αναρτήσουμε τελικά...μμμμ...κι εγώ έχω να αναρτήσω για 5η και 6η βδομάδα..μπας και έρθει η ώρα, να αναρτήσω στη κανονική της ώρα κάποια από τις επόμενες.Σε φιλώ.Α! και νομίζω ότι το μήνυμα από το ΘΕΌ και το έλαβες και το αποκρυπτογράφησες, γιατί λες:
    "Όσες φορές πίστεψα ότι απόμεινα μονάχη, μου έστειλε ανθρώπους δίπλα μου που αποδείχτηκαν σανίδες σωτηρίας!"
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Μάλλον έχεις δίκιο καλή μου!
      Για το μήνυμα από το θεό! Για αυτό και δεν παραπονιέμαι για ό,τι συμβαίνει!
      Όσο έχω ανθρώπους αγαπημένους δίπλα μου δεν μπορώ να παραπονιέμαι!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή