Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Θέλω ένα αστέρι τώρα!


Δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά κάποιος να διευθετήσει 
άμεσα την κατάσταση!
Η οποία έχει ως εξής :

Βραβείο 1 από Λυσίππη 
(που μπάι δε γούεϊ έμαθα ότι είναι μια Αναστασία-
λατρεμένο όνομα)

Φυσικά κι έχει ερωτήσεις
Θα τα μαζώξω παρά κα και θα τα πούμε!

Βραβείο 2 από Κατερινάκι!

Κι αυτό έχει ερωτήσεις
Θα τα πούμε παρά κα!

Βραβεία τελευταία πήρα κι από τη Φωτεινούλα, την Μαρία-Έλενα  και
την Κάτια (μια ολόκληρη εβδομάδα είχα την τιμητική μου)
κι αν ξέχασα καμία, συμπαθάτε με,
έχω και μία ηλικία άλφα!

Τις ευχαριστώ όλες πολύ πολύ θερμά!
Αλλά δεν γίνεται έτσι δουλειά!
Επειδή είμαι το πλέον ταπεινό και χαμηλών τόνων άτομο 
και καθόλου ψώνιο (το τονίζω αυτό) (το πιστέψατε εσείς)
δεν εκθέτω σε πρώτη μούρη όλαααααα μου τα βραβεία.
Να φανταστείτε εδώ κι ένα χρόνο χρόνο έχασα το μέτρημα!
Αλλά δεν γίνεται έτσι δουλειά!

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!
Δηλαδή δεν κατάλαβα;
Δεν δικαιούμαι μετά από τόσες βραβεύσεις
ένα τόσο δα αστεράκι στο δρόμο με τους διάσημους;
Τι ζητάω; Ένα αστεράκι!
Δε ζήτησα δα κι όλον τον ουρανό!
(Καταλάβατε πόσο ταπεινή είμαι!)
Δηλαδή τι ; 
Σε πηγάδι κατούρησα εγώ;
(Ας μου πει κάποιος την προέλευση της έκφρασης 
γιατί πραγματικά θα πεθάνω με αυτή την απορία!)

Καλά μέχρι να διευθετήσετε το ζήτημα
(έχω υπομονή είπαμε εγώ ανεξάντλητη...θα περιμένω)
έχω ερωτήσεις να απαντήσω.


Το βραβείο της Λυσίππης έχει σκοπό να εκμαιεύσει από εμένα τα παρακάτω:

i) Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, 
με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου;
ii) Αν δεν ήσουν άνθρωπος, τι θα ήθελες να είσαι και γιατί;
iii) Αν σε σταματούσαν στον δρόμο απ' το Blog TV και σε ρωτούσαν "Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;", τι θα απαντούσες; Ποιο είναι;
iv) Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις;
v) Ποια φωτογραφία θα βάζατε για την 'ζωή';
vi)  Αγαπημένη λέξη;
(Δίνεις, με τη σειρά σου, το βραβείο σε 7 bloggers).


Αγαπητή μου Λυσίππη. 
Θέλω να σου πω ότι από μικρή λάτρευα τη ζωή. Πάντα ονειρευόμουν λιβάδια καταπράσινα, γαλάζιους ουρανούς και πολύχρωμες πεταλουδίτσες.Έβλεπα με τη φαντασία μου εμένα να τρέχει και να κυνηγιέται από τον αγαπημένο της (ακριβώς όπως στις ελληνικές ταινίες) και στο τέλος εξαντλημένη να πέφτω στην τρυφερή αγκαλιά του. Μετά επιστρέφαμε στο πεντακάθαρο όμορφο σπίτι μας (με κήπο κι άσπρα κάγκελα, ένα γκαράζ κι ένα σκύλο) με τα τέσσερα παιδιά μας, εγώ σερβίριζα το ζεστό φαγητό και με χαμόγελα τρώγαμε και πίναμε, το κατακόκκινο κρασί μας. Έπειτα συνεχίζαμε στο τζάκι (Τα κουτσούβελα , δεν ξέρω που τα εξαφάνιζα μετά).
Φυσικά η ζωή μου έδειξε ότι η φαντασία είναι καλή ως φαντασία και μόνο και σπάνια γίνονται τα πράγματα όπως τα είχες φανταστεί μικράκι. Παρ'όλα αυτά Η Ζωή είναι ωραία
Γιατί μαθαίνεις ότι ακόμα και χωρίς το αμερικανικό όνειρο, μπορείς να απολαμβάνεις τις μικρές καθημερινές σου στιγμές αρκεί να έχεις ανοιχτή ψυχή κι αγάπη!
Κι αυτό στο υπογράφω εγώ η airisένα όνομα που δεν προέκυψε από το πουθενά, αλλά από τον ίδιο μου το νονό, που ποτέ δεν με αποκάλεσε με το πραγματικό όνομα που μου έδωσε! Μεγαλώνοντας το κράτησα κι υπέγραφα ό,τι έγραφα κι υπάρχει ακόμα στο συρτάρι μου. Κάνοντας φέις και μπλογκ το κράτησα γιατί στην αρχή θέλησα να κρατήσω μια σχετική ανωνυμία. Έμεινε καθώς ...ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού. Προτιμώ όμως να με λέτε @ριστέα (καθώς είμαι πολύ ταπεινό άτομο!)
Πρέπει εδώ Λυσίππη μου να σου πω , ότι αν δεν ήμουν εγώ, ένας άνθρωπος (ταπεινός πάνω απ' όλα)  θα ήμουν σίγουρα ένα γλαροπούλι, που θα είχε ξεκόψει από το κοπάδι και θα παιδευόταν να μάθει πτήσεις στον αέρα. Πιθανότατα θα αδιαφορούσα για το φαγητό. Η προσοχή μου όλη θα ήταν στραμμένη πώς να γίνω το καλύτερο δυνατό γλαροπούλι που μπορούσα να γίνω. Δεν θα με σταματούσε παρά μόνο ο θάνατος. Αλλά πριν φύγω από τη ζωή  θα ήθελα να έχω εκπαιδεύσει κι άλλα γλαροπούλια στο πέταγμα της ελευθερίας.
Όπως καταλαβαίνεις από φαντασία πάω καλά. Φυσικά οι άλλοι δεν με προσέχουν για αυτό. 
Λένε πως κάτι έχουν τα μάτια μου... Πως δείχνουν τα πάντα για μένα. Εγώ (ως ταπεινό άτομο) θα πω πως είναι οι τέλειες μπουκλίτσες μου. Τις οποίες και φροντίζω μόνη μου πάντα. Τώρα αν αυτό το Blog Tv  έπεφτε κατά λάθος μπροστά μου και με ρωτούσε, δεν θα μιλούσα για μάτια, μπούκλες κι άλλα ασήμαντα χαρακτηριστικά. Δεν θα ήθελα να με περάσουν για ψώνιο, καταλαβαίνεις. Θα τους έλεγα για την τρέλα που κουβαλώ, το γέλιο που έχω τόσο ανάγκη στη ζωή μου, γιατί αυτά θα απαντούσε κι η κολλητή μου για μένα αν τη ρωτούσαν (φαντάζομαι).
Συνεχίζω να γράφω (τον ατελείωτο έχω σήμερα) γιατί δεν μπορώ χωρίς να γράφω. Δεν γράφω περίτεχνα. Δεν έχω τη στόφα συγγραφέα. Αλλά μην μου πεις να σταματήσω να εκφράζομαι έτσι...Θα σκάσω η γυναίκα! 
Συνήθως σκάω καθώς πολλά κρατάω μέσα μου και πολλά καταπίνω... Γιατί η λέξη που με χαρακτηρίζει πρέπει να σου πω εδώ,είναι η λέξη νιώθω! Ολόκληρη όλη, μια αίσθηση ...
Τι αξίζει η ζωή αν δεν αισθάνεσαι; Και το γλυκό και το ξινό. Και τη χαρά και τον πόνο. Μέσα από όλα, θετικά κι αρνητικά γευόμαστε τη ζωή... Αγγίζουμε και νιώθουμε ό,τι ζούμε ...Για αυτό κι εγώ στη λέξη ζωή δίνω μια εικόνα ....

Αυτή:
πηγή

Λυσίππη μου χαίρομαι που τα είπαμε!


Το βραβείο της Κατερίνας θέλει να τηρήσω αυτά :

● Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιόν έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
● Πριν απαντήσεις τις ερωτήσεις γράψε τους κανόνες.
● Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. 
● Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους. 
● Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους. 
● Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις.
● Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award). Όταν το κάνεις ενημέρωσε τοall4blogs  (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτηση τους) διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες(link back)

και να απαντήσω σε αυτές τις ερωτησούλες:

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
7)Η έβδομη ερώτηση ανήκει πάντοτε σε αυτόν που παραλαμβάνει το βραβείο και συνεχίζει την αλυσίδα!
- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.Tr1QFDOz.dpuf
  1. Intro (όνομα, τοποθεσία, ζώδιο, blog platform)  
  2. Ποιο είναι το moto του blog σου;
  3. Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
  4. Όταν γίνω διάσημη blogger θα...
  5. Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.
  6. Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την blogo-σφαιρα και γιατί;
  7. Η ερώτηση που θα βάλω εγώ για τους πέντε επόμενους bloggers είναι :    
  8. Η δική μου ερώτηση στους 5 που θα δώσω το βραβείο: Θα ήθελες να γίνονται συναντήσεις-events με θέμα το blogging έτσι ώστε να κάνουμε γνωστή την αξία του στην χώρα μας; Αν ναι ή όχι γιατί;
Αγαπημένη μου Κατερίνα .Ξέρεις βεβαίως βεβαίως ότι με λένε @ριστέα, ότι γράφω στον blogger (αλλά και στο WordPress) κι ότι είμαι ένα μικρό, απλό, ταπεινό καρκινάκι, αγνώστου ωροσκόπου (καθώς έχω ώρα Αμερικής στο ενεργητικό μου ...αν κάποιος μπορεί να μου το βρει θα μου κάνει μεγάλη εξυπηρέτηση).
Η Ζωή είναι ωραία φωνάζω μέσα από το μπλογκ μου και νομίζω ότι ένα δίκιο το έχω η γυναίκα! Μα δεν είναι υπέροχη; Και μέσα από το blogging αποκτάει κι άλλο ενδιαφέρον. Γιατί καταγράφουμε αυτές τις μικρές καθημερινές μας στιγμές που αξίζουν...Και μαθαίνουμε να αγαπάμε τα μικρά που την ομορφαίνουν, όχι τα τεράστια που δεν έρχονται ποτέ.
Έχει μια γοητεία το blogging, δε βρίσκεις; Αν ήταν παιδικό παιχνίδι θα ήταν σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου ομαδικά παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν ήταν τα μήλα. το κρυφτό, το κυνηγητό. Σημασία έχει ότι χωρίς τους συμπαίκτες σου δεν έχει γούστο. Να παίζεις μόνος σου! Το blogging αποκτάει βαρύτητα μέσα από την αλληλεπίδραση. Μέσα από το μοίρασμα. Είναι η αγάπη που μας κάνει να γινόμαστε ομάδα. Κι η ομάδα είναι καλύτερη από τη μονάδα.
Φυσικά όταν γίνω διάσημη μπλόγκερ δεν ξέρω αν θα λέω τα ίδια. Γιατί δεν θα προλαβαίνω να δίνω απολογία. Για αυτό ξέρεις κάτι; Λέω να μην γίνω.Μου αρέσει εδώ ... με την αγαπημένη μου παρεούλα. Στα χαμηλά. Γιατί, δεν ξέρω αν τα' μαθες...είμαι κατεξοχήν ταπεινό άτομο εγώ. Τόσο που δεν ντρέπομαι να πω ότι για 2 χρόνια στη μπλογκόσφαιρα οι αναρτήσεις μου δεν ήταν καθόλου δημοφιλείς. Έγραφα για μένα. Και σπάνια με διάβαζαν. Θα είχα θέμα να διλέξω τη λιγότερη δημοφιλή....δεν ξέρω ποια από τις πρώτες μου δημοσιεύσεις έχει πάει άκλαφτη!
Αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Υπάρχουν στο χώρο μπλογκς για κάθε γούστο. Ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει. Για το λόγο αυτό δεν θα ήθελα να εξαφανιστεί καμία μα καμία κατηγορία. Ευτυχώς από όσο γνωρίζω έχουμε ακόμα ελευθερία....
Κατερίνα μου αγαπημένη, καλό θα ήταν να γίνονται συναντήσεις με θέμα το blogging. Πολύ καλό αλήθεια. Αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να μπορώ να έρχομαι σε όλες και να συναντώ όσους έχω αγαπήσει. Να κάθομαι μέρες φιλοξενούμενη, να τρώμε και να πίνουμε ανταλλάσσοντας απόψεις και φιλοσοφίες, ξαπλωμένοι σε ντιβάνια, με υπέροχους χιτώνες, καταπληκτικό κλίμα, και ξέγνοιαστα κεφάλια. Καταλαβαίνεις πως οι επιθυμίες μας συναντούν πολλές δυσκολίες.... Η τρέλα μου ακόμα περισσότερες.
Λοιπόν νομίζω ότι πολλά είπα για ταπεινό άτομο. 
Έχω να ρωτήσω εγώ τους επόμενους που θα πάρουν τη σκυτάλη, γιατί με διαβάζουν... (έχει να κάνει με την ταπεινότητα μου η ερώτηση αυτή!)

Τώρα τη σκυτάλη δίνω σε Φλώρα, Πέτρα, Θανάση,Φωτεινή, Butterfly, Νικόλ και Katerina Koko, να διαλέξουν το ένα από τα δύο ή και τα δύο βραβεία-παιχνίδια και να αυτοαποκαλυφτούν!

Δεν είναι κακό να γινόμαστε παιδιά και να αφηνόμαστε για λίγο! Κι επειδή σήμερα χαμογελώ νομίζω ότι χαίρεστε που άφησα το παιδί μέσα μου να τρέξει για λίγο ε;.

Φιλιά πολλά! 

Καλή σας μέρα.
@ριστέα

ΥΓ: Σήμερα κουράστηκα και δεν έβαλα λόγο. Δεν έχω κι αστέρι, βλέπετε, ακόμα...





80 σχόλια:

  1. Ξεκίνησε από “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” και κατέληξε κάτι σαν το παλάτι του Νέρωνα.
    Το ενδιάμεσο να το συμπληρώσουμε μόνοι μας;
    Λοιπόν, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ό,τι …αυτοβραβεύβεστε! Δεν είναι δυνατόν το καλύτερο μπλογκ στον κόσμο (ναι, για το δικό μου λέω) να μην έχει λάβει ακόμη κανένα βραβείο και κάτι δευτεράτζες να μην έχουν ράφια να τα απιθώσουν!!! :((
    Κατεβαίνω τις σκάλες να κοιτάξω το γραμματοκούτι. Αν και σήμερα που γέμισε ο τόπος απονομές δεν έχετε στείλει και σ’ εμένα … να μη σας ξαναδώ!

    Ε, ρε παιδί μου, γέμισε ο τόπος ψώνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοχοχο! Καλήμερα Πέτρο μας!
      Καλέ μην παραπονιέσαι...Σου έδωσα την προηγούμενη φορά βραβείο και δεν ήξερες τι να το κάνεις! Θυμάσαι;
      αχαχαχαχα! Σσσσ αυτό το ψώνιο , μεταξύ μας ε;
      Φιλιά πολλά!

      ΥΓ:Έλιωσα με το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” και "το παλάτι του Νέρωνα".

      Διαγραφή
  2. Ουφ, τι γίνεται σήμερα καλέ;
    Δεν προλαβαίνω να δίνω συνεντεύξεις, μια με την Πέτρα, μια με την Pink Angel και τώρα με σένα!
    Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη..ζούμε ιστορικές στιγμές σήμερα!
    Και δεν σου κρύβω πως όταν με ρωτήσουν για σένα, δεν θα διστάσω και θα πω ευθέως ότι είσαι ένα...Τέρας!
    Ναι, ένα τέρας καλοσύνης και γλυκύτητας, που είναι τιμή μου ότι σε γνώρισα..

    ΥΓ: Προσωπικά είμαι σίγουρος πως ήδη λαξεύουν το αστέρι, απλά δεν το έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα!

    Μια όμορφη μέρα να έχεις, Αριστέα μας, και να λαμβάνεις την αγάπη και την αποδοχή που σου αξίζει, συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της απονομής είναι σήμερα, βοήθειά μας! :))
      Καλημέρα Ανταίε μου ! Χαίρομαι που συμμερίζεσαι τη χαρά μου! Η συγκίνηση πάει κι έρχεται!
      Έχεις πληροφορίες για το αστέρι έγκυρες; Να ηρεμήσω δηλαδή;
      Ουφ! Θα φάω με ανακούφιση σήμερα!
      Σε ευχαριστώ για όλα!
      Φιλιά πολλά! ♥

      Διαγραφή
  3. να χαρείς τα βραβεία σου..μου άρεσαν οι απαντήσεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστεα αξιζεις ολα τα αστερια, πολυ τευφερη η φωτογραφια με το χερακι, καλη σου μερα, φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου
    Πλημμυρίζεις από ζωή γενικά
    και δικαιώνεις καθημερινά το μοτο
    πως η ζωή είναι ωραία
    Άξια!!!!!

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!
      Ό,τι μπορώ κάνω ;-)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Αγαπητή μου Αριστέα,
    είμαι σίγουρη πως οι μύχιες σκέψεις σου και τα κρυφά σου θέλω, δεν εμμένουν και τόσο πολύ εμπρός στην μεγαλοπρεπή Πόρτα της Φαντασίας, μα την έχουν διαβεί, κι έχουν φτάσει στην άλλη Πόρτα, αφού πρώτα διέσχισαν τον Κήπο του Απτού, αυτόν της Πραγματικότητας. Ζεις το όνειρο κι αγγίζεις με τα ακροδάχτυλά σου την ενσάρκωση που θα ήθελες, βιώνοντάς το μέσα απ' το χάρτινο καραβάκι σου, που ταξιδεύει στο ποτάμι της Αγάπης... κάνοντας στάσεις, για να γράψεις και να φτιάξεις τα δικά σου γκράφιτι. Οπότε, αναρωτιέμαι, ποια η αξία ΕΝΟΣ αστεριού στην Λεωφόρο της Δόξας, ενώ έχεις αφήσει το δικό σου στίγμα σε ΠΟΛΛΟΥΣ τοίχους;

    Σε φιλώ,
    η περήφανη Αμαζόνα Λυσίππη!
    (την ταπεινή Αναστασία την άφησα σπίτι σήμερις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περήφανη Αμαζίνα Λυσίππη, σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες μέσα από αυτό το βραβείο να παρλάρω ασταμάτητα! Και το ευχαριστήθηκα δεόντως!
      αν'σαι καλή γλυκό μου Αναστασάκι ( έχω τρεις με το όνομα αυτό στην οικογένεια ένας εκ των οπίων είναι ο μπαμπάκας μου!)
      Φιλάκια πολλά! ♥

      Διαγραφή
    2. Εγώ σ' ευχαριστώ, αγαπημένη μου Αριστέα, που έδωσες συνέχεια σ' αυτό που σκέφτηκα και για την διάχυτη αμεσότητά σου -ήταν λες και μου μιλούσες.
      Να τους χαίρεσαι και τους τρεις!!
      Καλό βραδάκι. :))

      Διαγραφή
    3. Και μόλις είδα πόσα δυσλεξικά λάθη είχα κάνει ;-)
      Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, και εσύ να είσαι καλά! ♥

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Αριστέα μου!! Ντάξ εννοείται κι είσαι ταπεινή αλλά καταφρονεμένη καθόλου!!! Χαχαχα!!! :) Τρελάθηκε στα βραβεία η μπλογκογειτονιά!!! :) Να τα χαρείς τα βραβειάκια σου κι ελπίζω σύντομα να αποκτήσεις δικό σου αστέρι, δικός σου δρόμο, πλατεία, καράβι, μη σου πω κι αστερισμό!!!!!! ;) Τέλειες οι απαντήσεις σου!! Α κι αν θες ωροσκόπο, στείλε μου ημερομηνία γέννησης, ώρα, πόλη ,χώρα και σου βρίσκω ότι θες!! Αλλιώς μπες κι εδώ κι ανακάλυψε το!!
    http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal
    Για το πηγαδίσιο κατούρημα info εδώ γιατί πάντα αναφέρουμε τις πηγές μας!!! http://www.in2life.gr/features/notes/articles/284430/article.aspx?singlepage=1
    Πολλά φιλάκια Αριστέα μου και καλή Κυριακή να χεις!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! Κυρίως ταπεινή ε;! αχαχαχαχα!!!
      Βεβαίως και θα σου στείλω καθ' ότι έχω όλα τα στοιχεία μου στα χέρια μου παρ' όλο που γεννήθηκα προ αμνημονεύτων χρόνων! ;-)
      Θα ψάξω και το link το βραδάκι!
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. χαχαχα τρελοκομείο!! Έλα εσύ γλαροπούλι μου Αθήνα και θα σου δώσουμε και Νέκταρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταπεινό μου πλασματάκι βάλε όμως και κανένα λινκ στα ονόματα των παιδιών να τους μάθουν και άλλοι.. ε;;

      Διαγραφή
    2. Μόλις εισήλθα!
      Κουράστηκα στα link, κουράστηκα να γράφω και στο τέλος εγκατέλειψα :))))
      Με περιμένει κι ένα σπίτι που θέλει να μπει ξανά σε τροχιά :)))
      Θα επανέλθω!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Κατερίνα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, ήρθα να σου δώσω ένα λινκ, μπας και με μάθουν κι άλλοι (χαχα!) και πολύ θα χαρώ να σας δω στο φτωχικό μου κάποια στιγμή! Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα! :))
      http://pistos-petra.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  9. Εισηγούμαι αμέσως να αποκτήσει το αστέρι μας αστέρι!!!
    Πολύ τις χάρηκα τις απαντήσεις!!
    Τον γλάρο Ιωνάθαν ήθελα να βάλω κι εγώ στο τι θα ήθελα να ήμουν, αλλά δεν είχα φωτογραφία....είχα όμως από γεράκια!!..χαχα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ! Τώρα ηρέμησα! :)))
      Μα και στο γλάρο μοιάζουμε Μαράκι μου ;;;
      Είχα φωτογραφίσει σελίδες από το βιβλίο του ....θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο ή να πάρεις τις δικές μου! :)))
      Σε ευχαριστώ για την εισήγηση !
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Χαχα...και στο γλάρο!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γλυκιά σου σκέψη!!
      Είχα φωτογραφίες από το βιβλίο που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μια και δεν έκανα ποτέ το αφιέρωμα που σκόπευα...μια αναφορά, μπορεί και δυο να έχω κάνει σε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας δικές μου φωτογραφίες...κι έμειναν οι άλλες στο συρτάρι...και μία από εκεί είναι λατρεμένη μου...σε ευχαριστώ πάλι πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
    3. Να το κάνεις όμως!
      Υπάρχουν πολλοί που δεν τον γνωρίζουν :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. τελεια αναρτηση!
    την ευχαριστηθηκα!
    να εισαι καλα Αριστεα μου!
    φιλακιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα και παρακαλώ όποιος φίλος,φίλη μπλόγκερ αρχιτέκτονας ή μηχανικός αναλάβει το έργο να αφήσει χώρο για τα αποτυπώματα της σταρ μας.....θέλω να βλέπω χεράκια και πατουσάκια!!!!
    φιλάκια γλυκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχ! Το καταδιασκεδάσαμε σήμερα ε;
      Φιλάκια Μαρία μου!

      Διαγραφή
  12. Καταπληκτική η παρουσίαση των βραβείων!! Άντε, εύχομαι σύντομα και με ένα αστέρι Αριστέα μου!! :-)))
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου, είναι τόσο ΕΣΥ!! Πραγματικά, χαίρομαι τόσο να βλέπω το παιδί μέσα σου... και να χαμογελάς!
    Καλή Κυριακή να έχεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρά τα λές.
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -Καληνύχτα Σου-Ελεν!
    -Καληνύχτα Μητέρα!
    -Καληνύχτα Τζων μπόϋ!
    -Καληνύχτα Τσαρλς!
    -Καληνύχτα Λόρα... αύριο θα ξυπνήσω χαράματα. Θα περάσει ο Αιδεσιμώτατος με το κάρο του, να κατέβουμε στο Ουισκόνσιν.
    Έχω παραγγείλει στον κ. Όλεσον να μου φτιάξει ένα αστέρι για την μικρή Άϊρις...
    -Ω γλυκέ μου!... πόσο ωραία είναι η ζωή μας σ' αυτό το μικρό σπίτι στο λιβάδι!...

    (Αριστέα μας ευχαριστούμε για το μικρό αλλά πάντα φιλόξενο "σπίτι" σου και για το καταπράσινο "λιβάδι" της ανθρωπιάς σου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξέχαστο το μικρό σπίτι στο λιβάδι! Αφού μεγάλωσα με αυτό ήταν δυνατόν να ξεφύγουν τα όνειρά μου;
      Έλιωσα με την παραγγελία!
      Μαρία μου, εγώ σε ευχαριστώ για τα τόσο ζεστά σου λόγια!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Α ΧΑ!!!!!!
      ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
    3. χεχε! Εγώ δεν τα κρύβω τα χρόνια μου Ρένα μου!

      Διαγραφή
  15. Αφου γεννήθηκες αστερι είναι δυνατόν να μην κερδίσεις ένα αστερι;;
    Το αξίζεις 200%
    Η εικόνα που έδωσες στη ζωή μπήκε στην καρδιά μου καρφωτή.
    Φιλιά πολλά Αριστάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αστέρι είσαι από μόνη σου Αριστέα μου!!! :)
    Σου εχω ξαναπεί νομίζω πόσο αγαπώ τα καρκινάκια! (καρκινάκι ευαίσθητο τυγχάνει και η κόρη μου) Αν μου πεις ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης μπορώ να σου βρω τον ωροσκόπο!!!
    Πολύ απόλαυσα τις απαντήσεις σου!!! Και έχεις δίκιο... Η ζωή είναι ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, απορροφήθηκα απ΄το διάβασμα και το ξέχασα η τρελή!!! Σ' ευχαριστώ πολύυυυ για το βραβειάκι!!! Κρατάω το δεύτερο!!! :)
      Τα φιλιά μου!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Να μου φιλήσεις τη μικρή ;-)
      Α ωραία ! Θα σου στείλω κι εσένα στοιχεία να είμαι σίγουρη! Επιτέλους θα μάθω τον ωροσκόπο μου!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Συγχαρητήρια, εστεμμένη μου, ε, βραβευμένη μου, εννοώ!!
    Τί να το κάνεις εσύ το αστέρι? Εσύ είσαι αστέρι από μόνη σου: το αποδεικνύουν οι απαντήσεις σου!
    Μάκια-μάκια, ομορφιά μου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου!
      Φιλάκια!
      καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  18. Aυτό κοριτσάκι μου δεν ήταν ανάρτηση! Υπερπαραγωγή ήταν από όλες τις απόψεις! Άσε το τι γέλιο έκανα με αυτό το ταπεινό και κόντρα ταπεινό... αφού έλεγα τώρα θα πιάσει αγκαζέ την Ματίνα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και θα μου γίνουν δυο τα ταπεινά χαμομηλάκια εδώ μέσα !!!
    Χαρά στο κουράγιο σου Αριστέα μου σήμερα ....
    άντε και σου εύχομαι όχι με ένα αλλά με πολλά αστέρια στο ενεργητικό σου! κάτι σαν Σεφ δηλαδή... πεντάστερη!!!
    Να σαι καλά!
    φιλιά και Καλή εβδομάδα να έχεις αστέρι μου:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχα! Λεβίνα μου έχεις δίκιο! Κουράστηκα! Αλλά...το ευχαριστήθηκα!
      Εδώ το ταπεινό χαμομηλάκι! :))) Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!
      Να'σαι καλά κοπέλα μου!
      Φιλιά πολλά!
      Χαρούμενη εβδομάδα εύχομαι! ♥

      Διαγραφή
  19. χεχεχε να τα χαρείς όλα, τα αξίζεις ;) φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είπες "αστέρι" και ήρθα! Αχαχα! Σόρρυ που άργησα, αλλά είχα....φωτογράφηση, βάλε και κάνα δυό συνεντεύξεις μετά....καταλαβαίνεις! Πολύ θέλει για να την ψωνίσει ο άνθρωπος;;; Αχαχα! Μη νομίζεις! Κι εδώ επειδή έχω απονομή ήρθα! (κι άλλη;;; έλεος πια!! μη δείτε διάσημο, αμέσως!!!) Φιλάκια γλυκά αγαπημένη εστεμμένη μου! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την ψωνισμένη μου!
      Περιμένω εναγωνίως τη δική σου υπερπαραγωγή , ναι;
      Φιλιά πολλά τρελοκομείο μου!

      Διαγραφή
  21. Χαιρετίζω το έτερο αστέρι! Αυτόγραφα δίνεις; @iriiiiiiiiiiis! (όπως λέμε Σάκηηηηηηηη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη μέρα για αυτό τρέχω ...για να ετοιμάσω αυτόγραφα!
      Στο τυπογραφείο έχω κολλήσει :-Ρ
      Φιλάκια Σοφία μου!

      Διαγραφή
  22. Τι παιδί περιβόλι είσαι εσύ?Δεν χρειάζεσαι αστέρι στον δρόμο των διάσημων καλή μου,εσύ είσαι το πιο λαμπρό!Να χαίρεσαι τα βραβεία σου όσο σε χάρηκα και εγώ μέσα από τις απαντήσεις σου!Καλή εβδομάδα αγαπημένη....πάντα τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα παιδί περιβόλι! Καλό!
      Σε ευχαριστώ πολύ Μιράντα μου!
      Φιλάκια!

      Καλή εβδομάδα και σε σένα εύχομαι!

      Διαγραφή
  23. ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πωω πω αστέρια σήμερα! Υπέρλαμπρα!
    Και νιώθω ιδιαίτερα περήφανη, που έχω την χαρά να λέω πως είναι φίλες μου!
    Μια που σας αγαπώ εξίσου και δεν θέλω να σας ξεχωρίσω, σας στέλνω ακριβώς τα ίδια συγχαρητήρια.
    Επιτέλους, στον Γαλαξία της ζωής μου, προστέθηκαν και δύο επίσημα αναγνωρισμένοι αστέρες , όχι σαν τα αστεράκια που βλέπω κάθε βράδυ από την κούραση!
    Ένα (όχι πια) παιδί, μετράει τ' άστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνηση :το "όχι πια" αναφέρεται σε μένα...

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τα ίδια συγχαρητήρια πολύ μου άρεσε! :)))
      Αννούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ που διασκεδάζεις μαζί μας! :-D
      Φιλιά πολλά!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή
  25. Βρε ταπεινό και ακόμα παιδί, φυσικά και σου αξίζει ένα αστέρι...υπέρλαμπρο παρακαλώ! Αν και νομίζω πως το έχεις, πάνω από το κεφαλάκι σου!
    Τόση χαρά που πήρα από την γραφή σου και τις "εξομολογήσεις" σου, πως να μην σου στείλω την αγάπη μου;! ♥
    Καλή εβδομάδα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ξαναπέστο αυτό: κι ακόμα παιδί! :))) Μου αρέσει!
      Σε ευχαριστώ για όλα Μαρία μου!
      Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε! ♥

      Διαγραφή
  26. Αριστέα μου,
    τι είναι αυτό το αστεράκι που λάμπει πάνω στις μπούκλες σου...
    Μόνο του στάθηκε εκεί, κάποιος το έβαλε χωρίς να το καταλάβεις ή εσύ το στόλισες;
    Όπως και να έχει πάντως λάμπει από εκεί που είσαι εσύ ως εδώ που βρίσκομαι εγώ.
    Μη ζητάς λοιπόν άλλο αστέρι...
    Αυτό που ήδη έχεις φτάνει για να μεταφέρει πολύ μακριά τη λάμψη σου.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασταφλωρ'ιτσα μου, να σαι καλά !
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  27. Αστρο λαμπερό γεννήθηκες Αριστέα μου , με τη γραφή σου και τα θέματα που παρουσιάζεις πως να μην σε αγαπούμε και να σε διαβάζουμε!!
    Αν όμως πάραυτα επιμένεις και θες Χολλυγουντιανό αστέρι , πες που το θες , πόσο μεγάλο, κλπ...
    Με κάλεσες νομίζω να διαλέξω!! Ευχαρίστως επιλέγω της Λυσίππης !
    Φίλησα την άλλη εστεμμένη την Πέτρα , σε φιλώ πριγκήπισσα και σένα γλυκά και τρυφερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρκεί η αγάπη σας Νικόλ! Αυτή είναι το πιο μεγάλο βραβείο ( κι αστέρι μαζί)!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  28. Λοιπόν, για τον ωροσκόπο σου καταρχήν σε στέλνω σ'αυτό το site, για ρίξε ματιά, ελπίζω να βρεις την άκρη :)
    http://tastro.tlife.gr/astrologia/astrologikos-xarths.html

    Όσο για το αστέρι, το αξίζεις !
    Καλή σου εβδομάδα Αριστάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά θα την βρω την άκρη με τόσα χέρια βοηθείας!
      Να'σαι καλά κορίτσι μου γλυκό!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  29. Αστέρι αυτόφωτο είσαι μόνη σου χαρά μου, !!! Πολύ γλυκιά, πολύ τρυφερή ανάρτηση σου και χαρούμενη! Σ´ ευχαριστώ για την τιμή να μου δώσεις ένα βραβείο μ' επιλογή μου κιόλα. Βεβαίως θα το πάρω με χαρά και μόλις βρω λίγο χρόνο θα το αναρτήσω! Να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα! Φιλάκια πολλά με αγκαλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω εναγωνίως να δω και τη δική σου ανάρτηση γλυκιά μου Κατερίνα!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Να 'σαι καλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  30. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου, τα αξίζεις! Και μου άρεσε ο τρόπος που απάντησες, έκανες τη διαφορά!
    Θα σου πω το ίδιο που έγραψα σε σχόλιο στην Πέτρα...
    ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!!
    :))
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου , δεν μπορώ τα συνηθισμένα! Μιλάμε για τόσο ιδιότροπο πλάσμα!
      αχαχαχα! Αυτόγραφα.... στο τυπογραφείο είμαι! (Το ψώνιο!)
      Σε ευχαριστώ για όλα!
      Φιλάκια πολλά!

      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!

      Διαγραφή
  31. Αστερι μουυυυυυ!!!!
    Η αναρτηση καταπληκτικη, η δε φωτογραφια απαιχτη! Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη να αντικατοπτριζει τοσο απολυτα τη ΖΩΗ!
    Ευχαριστω πολυ! Θα το παραλαβω το συντομοτερο και θα περασω της σκυταλη!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε! Μα δεν είμαστε και τυχάρπαστοι! χοχοχο! Μίλησε το ψώνιο !
      Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου!
      Φιλάκια! :))

      Διαγραφή
  32. Αριστέα... με συγκινείς!
    Ξέρεις ότι τα παραμύθια και οι υπέροχες ιστορίες, όταν τα ζεις, δεν γίνονται αντιληπτά... όλες οι όμορφες στιγμές περνούν αθόρυβα από δίπλα μας και αφήνουν τον ήχο τους μετά...
    Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου! Χάρηκα που διάβασα τις εξομολογήσεις σου ;)
    Α! και μπορώ να σου βρω ωροσκόπο εν ώρα Αμερικής αν θες, χαχα!
    Μάκιαααααααααααααααα <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ομορφιά μου!
      Να'σαι καλά!
      Φιλάκια!
      Θα σου στείλω κι εσένα μέιλ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  33. χαχαχα! Σε διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή! Το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι ταπεινό άτομο Αριστέα μου και κουβαλάς πολύ τρέλα.. χαχαχα!
    Πάμε να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.. Μου άρεσε πολύ που τα απάντησες όλα μονοκοπανιά και έτσι έγιναν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σου!
    Όσο για το αστέρι, πιστεύω πως το αξίζεις και με το παραπάνω!
    Πολλά φιλάκια!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! :))
      Είναι τρελή η υποφαινόμενη!
      Σε ευχαριστώ για όλα Κατερινάκι μου!
      Φιλάκια! ♥

      Διαγραφή
  34. Αριστέα μου τα βραβειάκια σου ήταν συγκλονιστικά....
    Το ένα το πήρα ήδη από την ΕΚΦΡΑΣΟΥ....
    το άλλο θα το πάρω από σένα αλλά όχι αμέσως
    γιατί τρέχει το παιχνίδι με μεγάλη ταχύτητα
    και παράλληλα πολλές υποχρεώσεις που με
    κρατούν σε εγρήγορση συνεχώς χωρίς πολύ διαθέσιμο χρόνο.
    Γι αυτό έχω μειώσει τις επισκέψεις μου στα blogs
    όμως σε σένα μπαίνω ανελιπώς.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγχαρητήρια για τα δωράκια-βραβειάκια!
    Όμορφες απαντήσεις!

    Να είσαι πολύ πολύ καλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή