Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Photo a Day Μέρα 15η

Photo a Day 15 November : in your bag 

Και η φωτογραφική πρόκληση συνεχίζεται με θέμα .. τι υπάρχει μέσα στην τσάντα σου. Είτε να φωτογραφίσω δηλαδή το εσωτερικό της,είτε το περιεχόμενο της. Με άλλα λόγια να πάρετε μάτι τι γίνεται στα άδυτα μιας γυναικείας τσάντας!
Για πολλές γυναίκες είναι το απόλυτο αξεσουάρ! Παλιά έπρεπε να συνδυάζεται πιστά με το παπούτσι. Ευτυχώς όχι πια! Μια γυναίκα δένεται με την εκάστοτε τσάντα της και κουβαλάει μαζί της από τα απολύτως απαραίτητα μέχρι και τα πιο παράξενα πράγματα!
Πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά, βιβλιάρια, χαρτομάντιλα,γυαλιά, καλλυντικά πρώτης ανάγκης, είναι από τα συνήθη περιεχόμενα.Το χειμώνα αν είναι μεγάλη μπορεί να έχει και ομπρέλα.

Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση μαζί της! Ποτέ μου δεν αγόρασα ακριβή τσάντα παρ' όλα αυτά έχω κρατήσει καταπληκτικά κομμάτια! Υπήρξα απλούστατα τυχερή: Η αδερφή μου, που είχε ανέκαθεν παθολογική λατρεία στις τσάντες, συνηθίζει να μου κάνει δώρο αυτό το γυναικείο αξεσουάρ, σε διάφορα χρώματα, ποιότητες, μεγέθη, αλλά κι από διάφορα μέρη! Εννοώ, ότι κι από τα ταξίδια της στο εξωτερικό, τσαντούλες μου έχει φέρει!  Να 'ναι καλά η κοπέλα!
Τι συνηθίζω να κουβαλάω εγώ μαζί μου; Είμαι από τις περιπτώσεις εκείνες που εκτός από τα απαραίτητα έχω και πολλά άλλα!

Πάμε να δούμε;



Χαρτιά και πανικός έμειναν στο εσωτερικό της! Γιατί αν και είμαι οργανωτική και τακτική στη ζωή μου, στη τσάντα μου δεν μπορώ να βάλω πάντα τάξη! Το τι χαρτομάνι μαζεύεται δεν περιγράφεται!  Κάθε χαρτί και μια ιδέα, μια σημείωση, είναι που ξεχνάω πια κι εύκολα...όλο χαρτάκια posti it, τα ψώνια του σούπερ μάρκετ ...λογαριασμοί, αποδείξεις..... όλα μου είναι χρήσιμα και δεν πετάω εύκολα ...μέχρι που δεν μπορώ άλλο κι αποφασίζω να τη "σάξω"...
Σε δυο μέρες το πολύ πάλι πανικός θα γίνεται.....
Τσίχλες, ζαχαρίνες,κλωστή και βελόνα, το φλασάκι που μεταφέρω το αρχείο της δουλειάς, καλλυντικά ...καλλυντικά και πάλι καλλυντικά, στυλό, λίμα, μίνι άρωμα, η κρέμα για τα χέρια (απαραίτητη χειμώνα -καλοκαίρι) μπλοκάκι, σετάκι ψαλίδι -τσιμπιδάκι μέσα σε λεοπάρ πορτοφολάκι... Δεν υπάρχει περίπτωση να βολευτώ ποτέ με μικρότερη τσάντα!
Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έχω δεσμό μαζί της κι ούτε που το είχα καταλάβει!

Να σας καληνυχτίσω ;
Μπα ..Νομίζω πως ό,τι κι αν κάνω, θα ξαναγυρίσω!
Το νου σας! Αυτό ήταν απειλή!

airis

14 σχόλια:

  1. Αχ..δεν έχω φωτογραφίσει ακόμη τη τσάντα μου..μα μια απο τα ίδια είναι και εμένα..
    ''Η τσάντα του Σπορτ Μπίλλυ''..μόνο εγω λείπω απο εκεί μέσα..χαχα:)
    Εγω έχω εμμονή με τις τσάντες..τα παπούτσια-ρούχα-αξεσουάρ..κ.λ.π,κ.λ.π..
    αχ!(καταραμένη κρίση:)
    να σου ευχηθώ καλή νύχτα;..μπα,θα ξαναγυρίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Ανακουφίστηκα! Γιατί το προσπαθώ ..λέω δεν μπορεί να είμαι τόσο τακτική στο σπίτι και στη τσάντα μου να γίνεται χαμός! Θα το πάρω απόφαση: εκεί μέσα θα βγάζω όλη την αταξία μου λοιπόν!
      ΥΓ: Ευτυχώς που δεν έχω τέτοιες εμμονές ...η κρίση θα μου στοίχιζε περισσότερο ;-)Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. χεχεχε οι μεγάλες τσάντες είναι πιο βολικές, αλλά να τι παθαίνουμε μετά, τις γεμίζουμε με πράγματα πραγματούδια και άντε εσύ την καθαρίζεις που και που όπως λες, εγώ έχω εκεί μέσα την άρτα και τα γιάννενα !! Ωραία χαλαρωτική η μουσική που παίζει από κάτω (άσχετο).
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι εγώ την Άρτα με τα Γιάννενα έχω! Απλά δεν τα φωτογράφησα...βασικά δεν τα έβγαλα κι όλα από μέσα...μετά θα έπρεπε να τα ξαναβάλω ..κι έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να φτιάχνω την τσάντα μου που έτσι κι αλλιώς πάλι χάλια θα γίνει!
      Συνηθίζω βλέπεις να προσθέτω , όχι να αφαιρώ!
      φιλιά γλυκιά μου! :)

      Διαγραφή
  3. Τώρα νιώθω καλύτερα που έστω στην τσάντα σου επικρατεί το χάος!!! Να μην είμαι μόνο εγώ έτσι... Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλες τις τσάντες επικρατεί μια ακαταστασία, έτσι κι εγώ έβγαλα φωτογραφία το εσωτερικό μιας άδειας τσάντας..χαχα!!
    Το είχαμε πάλι το θέμα τον Ιούνιο και τότε είχα φωτογραφίσει την τότε τσάντα όπως ακριβώς ήταν..
    Και μου αρέσουν οι άνθρωποι που πραγματοποιούν..."τις απειλές τους"..φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε! Ξαναήρθα! Και θα ξαναφύγω και μπορεί πάλι να έρθω! Κάνω δουλειές ...έχω γυμναστική αλλά έρχομαι και βόλτες από τον υπολογιστή γιατί στη δουλειά αυτό τον καιρό δεν έχω χρόνο και δεν σας προλαβαίνω!
      Την είδα την άδεια τσάντα σου! Έκανες τη διαφορά! ;-)
      Φιλάκια!♥

      Διαγραφή
  5. Ούτε κι εγώ ξέρω τι έχω και τι βάζω εκεί μέσα.Μπορεί να βρεις και καμιά χελώνα στα ξαφνικά.χαχαχα!
    Όλα τα αξεσουάρ είχες χαρά μου... πορτοφόλι πάντως δεν είδα.Ξέχασα... που λεφτά αυτήν την εποχή.Αλλά αφού δεν έχουμε λεφτά να βάλουμε εκεί μέσα τι στο καλό την κουβαλάμε;χιχιχιχι!
    Καλό και χαρούμενο βραδάκι να περάσεις!
    Φιλιά!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχααχ έλιωσα! Χελώνα;
      Όχι υπάρχει και το πορτοφόλι...είναι κρυμμένο κάτω από το σημειωματάριο μου! Το ότι είναι άδειο από χρήματα το παραβλέπουμε! Είναι γεμάτο πάντως από φωτογραφίες των ανιψιών μου :)
      Κι έχω κι ένα μικρότερο , για τα κέρματα ...αυτό μπορεί να είναι γεμάτο....με τα τσίγκινα!! χιχιχιχι
      Καλό ξημέρωμα Σοφία μου ! ♥

      Διαγραφή
  6. χαχαχα έλα να δεις και την δική μου τσάντα να παρηγορηθείς. Μια από τα ίδια μέχρι να έρθει η μέρα της εκκαθάρισης. :))
    Καλά αυτό το πήγαινε έλα στον υπολογιστή!!! Εγώ να δεις πόσες φορές πηγαινοέρχομαι.
    χαχαχα ειδικά τα πρωινά με τις δουλειές, μαγείρεμα κτλ.
    Τελικά μου αρέσουν οι απειλές!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες πού κρατώ τις απειλές μου;
      Ήρθα για να σου ευχηθώ καλό ξημέρωμα!
      Πεθαίνω από τη νύστα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. όσο πιο μεγάλη η τσάντα, τόσο μεγαλύτερος και ο πειρασμός να τη γεμίσεις όλο και περισσότερα!!! εγώ να δεις τι βάζω, η τσάντα μου θυμίζει εκείνη την παιδική ιστορία "ανοίγει τη μεγάλη τσάντα, βγάζει το μικρό τσαντάκι κλπ.." :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή