Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ανύπαρκτοι άνθρωποι!


Δεν έχω αυταπάτες. Δε ζω σε ένα ροζ συννεφάκι πιστεύοντας ότι όλα είναι καλά, ανθηρά, όμορφα κι αγγελικά πλασμένα. Από την άλλη πιστεύω πολύ στη δύναμη του καλού, της συγχώρεσης και της αγάπης.
Πιστεύω ακόμα στην εμπιστοσύνη! Τη δίνω κι ας την πατάω! Τουλάχιστον έτσι έπραττα έως τώρα!
Σε συνέχεια της χθεσινής μου δημοσίευσης είμαι.... Στον απόηχο μιας κλοπής κατ'εξακολούθηση. Η αλήθεια είναι ότι όταν διαπιστώνεις ότι κείμενά σου έχουν άλλη υπογραφή κι όχι τη δική σου, δεν είναι ότι καλύτερο. Αρχικά ένιωσα σοκ και πόνο. Ειδικά όσο προχωρούσα στη σελίδα της εν λόγω "κυρίας" και διαπίστωνα την έκταση της κλοπής. Και που δεχόταν με τόση άνεση τα συγχαρητήρια των άλλων.... Ευχαριστούσε κιόλας! Τόσο γλυκά....
(Επίσης σήμερα διαπίστωσα ότι η κυρία διαθέτει και μία σελίδα στο ΦΒ. Γράφει κι εκεί κείμενα. Λάθος! Αντιγράφει κι εκεί κείμενα. Αρκετά από αυτά είναι επίσης δικά μου! Με την υπογραφή : Ιωάννα. 
Και καλά ...Αφήστε τις σκέψεις μου...μα τα ποιηματάκια μου; Χαζά ...ηλίθια ...όχι ποιήματα...Είναι δικά μου γαμώτο! Και με λένε Αριστέα! Όχι Ιωάννα

Προσπαθώ να μπω στο κεφάλι αυτών των ανθρώπων.... Στη ψυχή τους. Αδυνατώ.
Ποιος υγιής άνθρωπος θέλει να είναι "κάποιος"  μέσω ενός άλλου; Ποιο είναι και πόσο σημαντικό το κέρδος από  την "αναγνώριση" μέσα σε μια ομάδα 244  "φίλων" με ξένο υλικό; 

Σκληρός ο χώρος του διαδικτύου και το γνώριζα. Να πω πως είμαι ανυποψίαστη τελείως; Απλά δεν περίμενα αυτή την έκταση.... Δεν περίμενα ίσως να την πάθω κι εγώ!
Είχα εξάλλου βάλει τα γνωστά εικονίδια από το ask2use  και πίστευα ότι θα υπάρχει ...σεβασμός!
Αντιγράφω από την αρχική σελίδα του ask2use:
Κάθε χρήστης του internet μπορεί να ανοίξει ένα blog. Στην πραγματικότητα έχει την ευχέρεια να γράφει τα δικά του κείμενα, τα άρθρα, τις εμπειρίες, χωρίς τους τεχνικούς περιορισμούς του παρελθόντος. Είναι τόσο εύκολο όσο το να στείλεις ένα email - και αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όχι μόνο να επικοινωνήσουν, αλλά και να δημιουργήσουν.
Κάθε αξιόλογο κείμενο αξίζει να γίνει κτήμα όλων - αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του blogging. Κάποιοι δημιουργοί όμως, δεν είναι τόσο διατεθειμένοι να μοιραστούν. Είτε πρόκειται για την αντιγραφή από εφημερίδες, είτε από συναδέλφους bloggers, οι δημιουργοί νιώθουν την ανάγκη να ορίσουν τα όρια της χρήσης, και να αξιοποιήσουν το υλικό τους όπως εκείνοι νιώθουν.
Η ελευθερία του internet συγκρούεται με την προάσπιση των δικαιωμάτων δημιουργίας, τις περισσότερες φορές όχι από δολιότητα, όσο από παρεξήγηση. Οι ενδιαφερόμενοι "αντιγραφείς" θεωρούν ότι εξ αντικειμένου τα internetικά κείμενα γράφθηκαν για να μοιραστούν, και αν ο δημιουργός δεν έχει δηλώσει το αντίθετο, δεν αντίκειται στις προθέσεις του η δημοσιοποίησή τους.
Το ask2use προτείνει μια απλή μέθοδο για να λυθεί η παρεξήγηση.
Δημιούργησε μία σειρά από "κανόνες" που ο δημιουργός μπορεί να βάλει στον δικτυακό του τόπο (με την μορφή εικονιδίων) ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίζει αυτόματα ποια είναι η θέση του.
Σεβασμός! Για μένα όλα είναι θέμα σεβασμού...στο χώρο του άλλου, στις ανάγκες του, στις επιθυμίες, στην ιδιοκτησία, στη σκέψη, στη ψυχή του ... Θέμα παιδείας! Και διαπιστώνω με μεγάλη θλίψη πως είμαστε σκατά! Σκατά που βρωμάνε και ζέχνουν! Θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα μας και να πάμε μπροστά. Επιθυμούμε λύση και διέξοδο στην οικονομική κρίση. Τα βάζουμε με τους πολιτικούς μας!
Βρε άι σιχτίρ! Που μας φταίνε οι πολιτικοί! Όταν εμείς κλέβουμε με όποιο τρόπο μπορούμε!
Αυτή η κυρία πιθανόν να είναι μητέρα. Ή να σκοπεύει να γίνει. Τι ενήλικες θα δώσει μια μέρα στην κοινωνία ;
Ανύπαρκτοι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν υπόσταση και ζωή, ξεχνώντας πώς μόνο αν είσαι ο εαυτός σου μπορείς να το πετύχεις! 

Δείγμα όμως των καιρών μας το clopy !
Ίσως κάνω φασαρία για το τίποτα!
Ίσως τίποτα δεν αλλάξει. Ίσως η κυρία να συνεχίσει αν όχι εδώ από αλλού την κλοπή! 
Ίσως αυτό γίνεται παντού κι εμείς απλά δεν μπορούμε να τα παίρνουμε κι όλα χαμπάρι!

Σημασία έχει να μαθαίνουμε κάτι ..να προσπαθούμε να διορθωνόμαστε! 
"Σέβομαι" είναι η λέξη κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος....
Θα αλλάξει ποτέ;

ΥΓ: Συμπλήρωσα μία φόρμα δήλωσης με όλα μου τα στοιχεία στο ΦΒ κι είμαι σε αναμονή. 
Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!

ΥΓ2: Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν, χθες και σήμερα,με τα  υπέροχα λόγια τους!
Σας φιλώ όλους γλυκά

@ριστέα

40 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αχ Αθηνούλα μου! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Ε, λοιπόν, θα σε μαλώσω!
    Ενώ καλά το άρχισες και καλά το πήγαινες κατόπιν λοξοδρόμησες και άρχισες τις γενικεύσεις. Ε, όχι λοιπόν Αριστέα μας, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν κολυμπήσαμε όλοι στη βρώμα, στη χλιδή, στη δηθενιά για να μας αξίζει να κολυμπάμε όλοι σήμερα στα σκατά. Άνθρωποι και ανθρωπάκια υπήρχαν πάντοτε και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
    Εσύ και χιλιάδες ή εκατομμύρια άλλοι δεν πάτησαν κεφάλια, δεν εκμεταλλεύτηκαν, δεν βρώμισαν την ψυχή τους, δεν προσπάθησαν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    Έχω ξελαρυγγιαστεί να το φωνάζω!!!
    Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ξέρεις, απλά σε παρέσυρε το άδικο.

    Τώρα που σου συνέβη αυτό από αύριο θα αλλάξεις; Θα αρχίσεις να κάνεις αυτό που σου έκαναν και σιχαίνεσαι; Δεν αποδέχομαι τη συνευθύνη, να μάθουμε να χτυπάμε τον καθένα για τις πράξεις του και να μη τους παίρνεις όλους η μπάλα. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

    Πιστεύω ότι η κυράτσα ούτε που έχει ενοχληθεί. Αυτή την ώρα μάλλον σε διαβάζει μαζί με τα σχόλια των φίλων σου και σπάει πλάκα. Και θα συνεχίσει την ίδια χυδαιότητα. Τουλάχιστον μέχρι να βαρεθεί το βρίσιμο.

    Προτείνω να βάλουμε όλοι τη φάτσα της στο blog μας με τη λεζάντα «είμαι κλέφτης και αν συνεχίσω να κλέβω είμαι και μαλάκας» και να την κάνουμε διάσημη.

    Φιλιά και ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Καλά ντε ! Μην φωνάζεις! Μέχρι τον Πύργο ακούστηκες!
      Το ξέρω ότι δεν είμαστε ΟΛΟΙ σκατά! Ναι αλλά; Γιατί πάμε κατά διόλου; Γιατί το σύνολο βρωμάει και ζέχνει! Για το σύνολο μιλάω! Το σύνολο έμαθε να κλέβει, να ζητάει όλο και περισσότερα, να θέλει να βολευτεί...Το σύνολο χρησιμοποίησε τον μπάρμπα στην Κορώνη για να διορίσει το παιδί...το σύνολο έβγαλε τον ακατανόμαστο! Μην τα λέμε ξανά και ξανά: εγώ κλείδωσα τον μπαμπά στις εκλογές...Οι άλλοι τι έκαναν;
      Όχι ! Από αύριο δεν θα κάνω τα ίδια σκατά! Και το ξέρεις!
      Και τον κώδικα που έβαλα να μην με αντιγράφουν το μετάνιωσα ήδη!
      Δεν είμαι έτσι! Και τη φάτσα της που έβαλα ... δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά!

      Να μην το συνεχίσουμε! Δεν θέλω κανένα άλλο κέρδος από αυτήν ...μόνο να σέβεται! Να σταματήσει!

      Το έσωσα;;;;;;;;;;;;

      Φιλιά!
      Κι αυτή είναι η τελευταία πιστεύω δημοσίευση που χαρίζω στην μανταμίτσα!

      Διαγραφή
  3. Έχεις την συμπαραστασή μου το ξέρεις κοπέλα μου.. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!
      Να'σαι καλά!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. εγω αριστεα μου αδυνατω να κατανοησω τη σταση της συγκεκριμενης γυναικας και για να ειμαι ειλικρινης δε θελω καν να ροσοαθησω να καταλαβω ως σκεφτετε ενας τετοιος ανθρωος.

    το να κλεψεις το κειμενο του αλλου μεσω ιντερνετ ειναι κατι ου ολοι ξερουμε ως γινετε, το να το υογραφεις ομως με το δικο σου ονομα ειναι αυτο ου το κανει ακομη ιο χυδαιο!!! για μενα τουλαχιστον.

    μηκα και εγω στο ροφιλ της συγκεκριμενης γυναικας και ειδα ως στο οιημαμα σου με τα κυματα ειχε αντιγραψει ακομη και τη φωτογραφια ου το συνοδευεςς. δεμιλαμε αλως για αντιγραφη, μιλαμε για καρμον.

    σιγουρα θα εχει κλεψει ολλα οιηματα και δικα σου και αλλων, αλι καλα ου ανακαλυφθηκε! αγααει ο θεος το κλεφτη αλα αααει και το νοικοκυρη! οριστε η αοδειξη!

    μακαρι οταν διαιστωσει το τι εκανε να ζητησει δημοσια συγνωμη. μονο τοτε αξιζεινα τη συγχωρεεις και εσυ και οσοι ιθανον εχουν εσει θυματα κλοης.

    ραγματικα ειναι αδιοητο το οτι τα υεγραφε με το δικο της ονομα. ειναι ολυ ασχημο αυτο. μακαρι να εγραφε οτι το βρηκε γραμμενο στα αγγλικα και το μετεφρασε. χαχαχα γελαω γιατι εμενα ετσι μου ειχαν ει σε ενα κειμενο μου ου το βρηκα δημοσιυεμενο αλλου.

    ευχομαι να ζητησει συγνωμη και να την εννοει! μη στεναχωριεσε αλλο, δεν αξιζει! ολοι ξερουμε ως ειναι δικο σου δημουργημα και το καθε δημιουργημα σου ειναι μοναδικο!

    συγνωμη μου γραφω καως αλλοκοτα αλλα εχει χαλασει το ληκτρολογιο μου, κολλαει και δε ιανει ολλα γραμματα.

    καλο σου βραδυ γλυκια μου!

    ειμαστε ολοι διλα σου!

    ολοι οι blogger μια γροθια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν γελάω πολύ τελευταία με το χαλασμένο σου πληκτρολόγιο! Φυσικά και το είχα καταλάβει! Αλλά είναι σαν να ψευδίζεις! αχαχα!
      Να'σαι καλά ,μου έφτιαξες τη διάθεση!
      Πάντως πέρα από την πλάκα τα λόγια σου τα πήρα σοβαρά κι έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν αξίζει ....
      Και πολύ ασχολήθηκα! Αλλά αυτό δεν είναι το μπλογκ για τους περισσότερους από μας; Ο τρόπος εκτόνωσης μας!
      Την έκανα! Ηρέμησα!
      Φιλιά πολλά!

      Όλοι οι μπλόγκερ μια γροθιά! Όντως!
      Το αποδείξατε όλοι σας!

      Διαγραφή
  5. Έχω σοκαριστεί, δεν είχα αντιληφθεί τίποτα απ'αυτά...!
    Εντάξει τα λόγια είναι περιττά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμβαίνουν τελικά κι αυτά Μαρία μου!
      Φιλάκια κοπέλα μου!

      ΥΓ: Μήπως θες κι εσύ τον κώδικα για να μην σε αντιγράφουν;

      Διαγραφή
    2. Τον έχω ήδη αλλά έχει αδυναμίες...

      Διαγραφή
    3. Σήμερα τον έβγαλα!
      Δεν μου πάει να τα έχω κλειδωμένα!
      Τίποτα δεν μπορώ να κάνω ούτε καν εγώ...να ανοίξω ένα link για παράδειγμα.
      :)))

      Διαγραφή
  6. Καταλαβαίνω. Είναι εντελώς χαζό και θα έπρεπε να ντρέπεται. Μάλλον θέλει να αποδείξει κάτι που δεν είναι... Μακάρι να γίνει πιο σοφή κάποια μέρα και να καταλάβει το λάθος της. (Ιωάννα) χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχα! Να'σαι καλά Μάρω μου! Μια παρένθεση και με έκανε να λιώσω στα γέλια!
      Τελικά το έχεις με το χιούμορ! Και σου πάει!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  7. Ξέρεις τί κατάλαβα εγώ, από όλα αυτά?
    Πως έχεις πρόβλημα με το όνομα "Ιωάννα"!
    Και τώρα θα το πάρω και προσωπικά, όχι τίποτ' άλλο!!!
    Τί έχει το "Ιωάννα", κυρία μου? Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το "Γιάννα" ή ακόμα και το "Joanna"!!!
    Α, μα πια!!! Τα είπα και ηρέμησα!!!
    ________________________________
    Υπομονή, κούκλα μου!
    Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μις Τζοάννα, Γιάννα ή Ιωάννα!
      Να 'στε καλά !
      Σας αγαπάμε λέμε!!!!!!!
      Έλιωσα! αχαχαχαχαχα!
      Φιλούρες!
      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  8. Θλιβερες παιδικες ηλικιες!

    Καλησπερολουλουδο,ψυχη μου.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήταν μόνο αυτές! :))))
      Καλησπέρα χαρά μου!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  9. Ειπαμε!!!!!!!
    Το ρητο ειναι ενα κ τα λεει ολα!!!
    Αμα εισαι καλος,σε γραφουν.
    Αμα εισαι πολυ καλος,σε αντιγραφουν!!!!! :-D:-D:-D

    Κ εσυ εισαι πλυ πλυ κ'λη!!!!! Χιχιχι!!!

    Ευτυχως που εχει χιουμορ η μπλογκογειτονια να μας φτιαχνει τη διαθεση!!!
    Κανα βιντσι εχετε να την ανεβασουμε λιγο ακομα;;;;;;

    Καληνυχτοαγκαλιτσα κ γλυκομωρουδελοφιλακι!!!!
    (αφου σου'πα οτι κολλησα απτο αγριομελακι... ;-))

    V* 4 Vailie*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι να γελάω; Με το μικρό μου ΒαΪλί; Η με το γελάκι από το αγριομελάκι;

      Μάλλον προκαλώ την τύχη μου! Με τη χτεσινή δημοσίευση κατάλαβα ότι με περιμένουν στη γωνία!
      Να'στε καλά ψυχούλες μου!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Α! κι ακόμα δεν έχω διαβάσει όλα τα μέιλ μικρό μου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Τα μεηλ ειναι για να σε χαλαρωσουν κ οχι να σε αγχωσουν! Οκ;;;;;; ;-)
      Οσο για το αγριομελακι....αυτο το κακογελο ειναι οτι πρεπει με την γλυκοφατσα του προφιλ του!!!!!
      Αχαχαχαχααα!!!!!!!!!
      (μη δινεις σημασια για τα τοσα γελια μου...
      Νευρικα ειναι να μην με παρουν τα κλαμματα....) :-P

      V*

      Διαγραφή
    4. Aαα,κ αμα αυτοι σε περιμενουν στη μια γωνια,τι σκας,βρε πουλακι μου;;;;;
      Τραβα στην αλλη γωνια εσυ!!!!!
      Αχαχαχα!!!!! ;-)

      Ανασκελισου!!!!!!!!! (θυμασαι;;;;)

      Καθε νομισμα εχει δυο πλευρες (κ μια κοχη!!!)

      Να πω κ το τελευταιο μου κ το βουλωνω!
      Μη μασας!!!!!! :-P
      V*

      Διαγραφή
    5. χεχε! Κρατάω ακόμα Βαϊλί μου!
      Δε μασάω ,,,προσπαθώ δηλαδή!
      Δεν πειράζει κανέναν ρε γαμώτο !
      Γιατί υπάρχει τόση κακία;;;;; :((

      Διαγραφή
  10. Διάσημοι γίναμε πάλι!!! Αχαχαχα! "Κι όποιος πει κακό για μας, να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς"!! (Ρίζος/Της κακομοίρας!) Σε φιλώ γλυκά τρελοκομείο! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ όποιος πει κακό για μας, να του καεί... ο σκληρός και να του.... κοπεί το ίντερνετ!!! (μη βαράς Joan και πρόσεξε τώρα τι θα πεις! :-) ;-) :-D )
      Άννα Πάρος

      Διαγραφή
    2. Να'σαι καλά Πετρούλα !
      Κι εσύ Αννούλα...υπέροχο το μέιλ σου σήμερα...βάλσαμο!
      αχαχα! Είστε αχτύπητο δίδυμο για να φτιάχνετε το κέφι του άλλου!
      Φιλούρες!

      Διαγραφή
  11. Δεν αξιζει την προσοχη που της δινεις καλη μου!Το ξερω ο κοσμος γυρω μας μονο "ομορφος,αγγελικα πλασμενος"δεν ειναι,ομως εχεις τοσους φιλους διπλα σου που σ αγαπουν και σε καμαρωνουν!Μη χαλιεσαι για μηδενικα!ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ-ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω μου σήμερα αποκαταστάθηκε το θέμα!
      Σε ευχαριστώ για όλα! ♥♥♥
      Να'σαι καλά!
      Θα θυμάμαι πάντα την αγάπη σας στις δύσκολες στιγμές που προκύπτουν στον χώρο αυτό!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Πόσο δίκιο έχεις για ακόμα μια φορά Αριστέα μου!
    Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν θα αλλάξει ο κόσμος.. πφφ!

    Μακάρι ένας ένας να μάθουμε να σεβόμαστε, έτσι ίσως μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο.. και να το μεταφέρουμε επίσης στη νέα γενιά που θα μας διαδεχτεί!

    Καλή δύναμη! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο διαδίκτυο με την πνευματική ιδιοκτησία .
      Δεν πρόκειται να δούμε φως στο τουνελ. Απλά εύχεσαι αν μην σου (ξανά)τύχει!
      Σεβασμός=παιδεία! Κι αν υπήρχε όλα θα ήταν όντως αγγελικά πλασμένα!
      Φιλάκια κοπέλα μου!

      Διαγραφή
  13. Χαίρε Αριστέα μου, μόλις το είδα....αρχικά θα σου πω ότι έχεις δίκιο και είναι λογικό να θυμώνεις....από την άλλη όμως σκέψου πως τίποτε δεν είναι δικό σου, τίποτε δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου παρά μονάχα με την χάρη του Κυρίου και τώρα αναλογίσου πόση ευγνωμοσύνη δείχνεις εσύ και πόση απαιτείς για τον εαυτό σου;;;
    Έχεις δίκιο όσον αφορά τον σεβασμό....μα τίποτε δεν είναι τέλειο σ'αυτή την ζωή.
    Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, εύχομαι η κυρία να καταλάβει πόσο σε πλήγωσε και να ζητήσει συγγνώμη...
    Καλό σου ξημέρωμα και μην ξεχνάς "Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρδούλα μου δεν με στενοχώρησες καθόλου!
      Όπως θα είδες σήμερα...τέλος καλό όλα καλά και μέσα στο πνεύμα της συγχώρεσης!
      Φυσικά και έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο αλλά ο σεβασμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα :)))) Αυτό ζητώ μονάχα ...πάντα!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  14. Αυτό είναι το κακό, ο χώρος του διαδικτύου είναι ανεξέλεγκτος κι από τη στιγμή που δημοσιεύεις κάτι παύει να σου ανήκει. Εγώ ωστόσο θύμωσα πολύ ρε φίλε, γιατί οκ, τα κλέβεις, γιατί βάζεις και το όνομά σου από κάτω; Δικά σου είναι; Κανένας σεβασμός για τον κόπο του άλλου, για τις σκέψεις που έκανε το μυαλό του, για το χρόνο που διέθεσε για να τις αποτυπώσει κάπου; Λυπάμαι και ντρέπομαι συγχρόνως για λογαριασμό της. Την ανέφερα κι εγώ, αναμένω τα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το ροζ αγγελάκι μου!
      Η κοπέλα συμμορφώθηκε σήμερα. όλα καλά !
      Ελπίζω απλά από δω και πέρα να μην μου τύχει κάτι ξανά!
      Φιλάκια ομορφιά!

      Διαγραφή
  15. Κι εγώ θα εκνευριζόμουν και θα έκανα τις κινήσεις που κι εσύ -πολύ σωστά- έπραξες!
    Τί να πω... διαταραγμένοι άνθρωποι που πολύ θα ήθελαν να είναι κάποιοι άλλοι...
    Σε φιλώ! Μη στεναχωριέσαι... πάντα θα υπάρχει κι αυτή, η σκοτεινή, πλευρά στις ζωές μας και πρέπει δυστυχώς να μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε έξυπνα όσο γίνεται γρηγορότερα γιατί αλλιώς βρίσκουν τον τρόπο να μας πονέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τη συμπαράσταση και το σχόλιο σου! Αφήνω γρήγορα πίσω μου ότι με ενόχλησε ή με πόνεσε!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. Με τις ετοιμασίες μου για διακοπές έχασα επεισόδια, αλλά κατάλαβα τι έχει γίνει. Εσύ κοπέλα μου είσαι υπέροχη, χαρισματική, μοναδική, αναντικατάστατη! Η μανταμίτσα, μάλλον το "άθλημα" το κατέχει, αλλά ελπίζω να καταλάβει σύντομα το σφάλμα της !!!
    Φιλιά πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου...σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου για τα όμορφα λόγια σου!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή