Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss: Εβδομάδα 3η!


3η εβδομάδα από το Diary of Bliss. 




Μετά από ένα δύσκολο και άκρως μελαγχολικό διήμερο που είχα κατέφυγα στη μόνη λύση που ξέρω ότι θα μου έφτιαχνε τη διάθεση: τη γυμναστική! Κι αυτό έγινε!

Να ένα θέμα με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εδώ στο blog, ένα θέμα που λατρεύω όσο τίποτα άλλο και που θεωρώ ότι είναι σημαντικό για να είναι "ωραία η ζωή"!
Όταν έχω τις μαύρες μου, όταν έχω άγχος, όταν όλα πάνε στραβά, η γυμναστική είναι η ψυχοθεραπεία μου, το φάρμακό μου κι ο τρόπος ο δικός μου για να κρατάω το ηθικό ακμαιότατο!



Ακολουθώντας μια υγιεινή ζωή όπου η γυμναστική κατέχει σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα νιώθω ζωντανή, γεμάτη και δυνατή!
Δεν νιώθω στέρηση αποφεύγοντας τις επιβλαβείς επεξεργασμένες τροφές, τα λιπαρά, τη ζάχαρη και το λευκό αλεύρι! Δεν νιώθω κούραση αφιερώνοντας χρόνο για αερόβια και βάρη!
Για μένα όλα αυτά σημαίνουν σεβασμό στην ίδια τη ζωή! 


Εικόνες όπως η πιο πάνω εμένα δεν μου προκαλούν ζήλια! Είναι μπροστά μου καθημερινά και λέω: μπορώ κι εγώ! Να πετύχω το καλύτερο δυνατό που μπορώ ! Δεν σταματώ ! Δεν έχω βάλει όριο! Δεν θέλω να μάθω ακόμα τα όρια μου! Συνεχίζω και θα συνεχίζω όσο μου το επιτρέπουν τα χρόνια μου και η υγεία μου!

Γιατί η ζωή είναι ωραία όταν τη γεμίζουμε με πράγματα που μας ευχαριστούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί!

Ήταν μια διαφορετική δημοσίευση  και έγινε με μεγάλη χαρά για το Diary of Bliss
Φιλιά! 

airis



Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:


Η ιδέα ανήκει στην Κατερίνα από το http://positive-thinking-greece.blogspot.gr και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/2012/08/blog-post_27.html

14 σχόλια:

  1. Καλά δεν το πιστεύω!Την πρώτη εικόνα την είδα πριν 2 μέρες στο fb από κάποια ομάδα και την έστειλα στην γυμνάστριά μου!! Νους υγιής εν σώματι υγιή!Εδώ και 6 μήνες είναι η απόλυτη ψυχοθεραπεία μου και δεν θα σταματήσω ποτέ.. Χαίρομαι που το Diary of Bliss ήταν η αφορμή να δείξεις ένα διαφορετικό θέμα!!Να συνεχίσεις να αγαπάς το σώμα σου και να στοχεύεις σε αυτό που θέλεις εσύ και όχι σε άλλων τα πρότυπα!!Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Ακριβώς! "Νους υγιής εν σώματι υγιή!"
      Εμένα ο "έρωτας" αυτός κρατάει 1,5 χρόνο και νιώθω υπέροχα!
      Καλό βράδυ και σε σένα γλυκό Κατερινάκι! :)

      Διαγραφή
  2. Όλο λέω θα αρχίσω να γυμνάζομαι, αλλά τελικά ποτέ δεν το κάνω.
    Μπράβο που σου αρέσει να γυμνάζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
      Κάποια στιγμή είπα ξεκινώ ΤΩΡΑ κι από τότε δεν σταμάτησα κι όταν δεν υπήρχε χρόνος! Πάντα βρίσκω χρόνο.... Και μάλιστα αν εξαιρέσω ένα διάστημα που πήγα γυμναστήριο, το περισσότερο διάστημα γυμνάζομαι σπίτι! :)
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  3. Το είδος της γυμναστικής που λατρεύω είναι το κολύμπι.Να φανταστείς ακόμα κολυμπω στη θάλασσα.
    Νεότερη έκανα κολύμβηση σε πισίνα χειμώνα - καλοκαίρι.Το παράπονο μου είναι ότι στη πόλη που μένω δεν υπάρχει κολυμβητήριο.
    Πάντως όποιο είδος κι αν διαλέξεις για να γυμναστείς, είναι πολύ καλό!Σε ανεβάζει και σε γεμίζει ενέργεια.
    Χαίρομαι που η Κατερίνα, έκανε κι εσένα, να κάνεις μια διαφορετική δημοσίευση.έτσι τελικά, γνωριζόμαστε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι ...η άθληση είναι άθληση και σε γεμίζει ενέργεια!
      Εγώ πάλι προτιμώ τα βάρη !
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  4. μπράβο σου βρε @iris !!!
    φιλιά και καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πρέπει να το σκεφτώ σιγά-σιγά κι εγώ.. Μισή ώρα την μέρα καλά δεν είναι; Το θέμα είναι πότε θα το πάρω απόφαση...
    Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναλόγως τι θα επιλέξεις! Αν κάνεις βάρη, με 3 μισάωρα ( εντατικά όμως ) προγράμματα τη βδομάδα είσαι καλυμμένη ! Σημασία έχει η ένταση και όχι τόσο η χρονική διάρκεια ! Αν βάλεις και λίγο περπάτημα ή τρέξιμο έχεις καλύψει τις ανάγκες σου!
      Όταν κάνεις βάρη ( όπως έχω επιλέξει εγώ θέλουν 24 ώρες ξεκούραση οι μύες για να επανέλθουν!
      Το παν είναι στο ξεκίνημα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. είναι ωραίο να μη βάζεις όρια στους στόχους σου! και ειδικά όταν πρόκειται για τον εαυτό σου!!! η γυμναστική είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας! και πρέπει να μην επαναπαυόμαστε! πίστευα (δεν ξέρω γιατί) πως κάνεις γιόγκα και όχι βάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! ¨εκανα εντατικά γιόγκα όταν πήγαινα στο γυμναστήριο! Τώρα συνεχίζω στο σπίτι γυμναστική και έχω πάνω από μήνα να κάνω ( μόνη μου ) γιόγκα , για αυτό και δεν την ανέφερα! Τα βάρη δεν τα σταματώ με τίποτα! ;-)

      Διαγραφή