Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αυτά κι άλλα πολλά!

Έσπασα ποτήρια! Καταλάθος, εξεπίτηδες ..το ασυνείδητο που κάνει εκρήξεις; Ποιος ξέρει; Να κλάψω; (Πάει το κολονάτο το σετ).. 
Να το γλεντήσω ; ( θα πάρω άλλο;)
Θα έχω να πάρω άλλο; Κι αν πάρω, θα έχω περιστάσεις να το βγάλω; Αυτά κι άλλα πολλά με αναστατώνουν, για να μην σκέφτομαι απόψε, πόσο θα ήθελα να είχα άλλα θέματα να συζητώ... πόσο θα ήθελα να είμαι αλλού και όλα τα σπασίματα να μην με ενοχλούν , όλα τα λάθη του κόσμου να μου φαντάζουν αστεία..........

Καληνύχτα ...θα είναι μια μακριά νύχτα για μένα απόψε..........

@iris

10 σχόλια:

  1. Μην σε νοιάζει το σπάσιμο του ποτηριού, να σε νοιάζει το σπάσιμο και το ράγισμα της καρδιάς και της ψυχής! Όσο δεν έχεις τέτοια θέματα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

    Τα υλικά δεν έχουν κ τόση σημασία!

    Να είσαι καλά! και πάντα χαρούμενη!

    Καλώς σε ανακάλυψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) μα δεν με ανησυχεί το ποτήρι.... Δεν με ανησυχούν πια τα υλικά! ..Είναι η καρδιά που ψάχνεται! Καλώς με βρήκες... ανώνυμε ;-)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Αριστέα μου...
    Υπάρχουν στιγμές που λυγίζουμε. Κ εγώ χτες βράδυ πέρασα μια τέτοια δύσκολη φάση. Αλλά το πόσο δυνατοί είμαστε φαίνεται απ'τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπερνικούμε.
    Κουράγιο καλή μου.
    Κ μην ξεχνάς: κάνε μια προσευχή καρδιακή, ειλικρινή, πηγαία και να δεις που όλα θα πάνε καλά! Όλα!

    Καληνύχτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)Καλησπέρα Σεβάχ!
      Αχ! Το σπάσιμο ήταν αφορμή για την έκρηξη της καρδιάς... Θα έχω πίστη! Όλα θα πάνε καλά!
      Καλό βράδυ.......

      Διαγραφή
  3. άκου τι κάνω εγώ...βγάζω τα ερωτηματικά και διαβάζω τις λέξεις μου χωρίς ερωτηματικά...κοίτα πάλι τα ερωτήματα χωρίς τα ερωτηματικά, όλα είναι αλλιώς χωρίς ερωτηματικά...έτσι τίποτα δεν με αναστατώνει!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να, δεις που το έκανα και μου άρεσε!
      Καλημέρα με χαμόγελα :)))

      Διαγραφή
  4. Σπάσε για να ξεσπάσεις! Μην το κρατήσεις μέσα σου ό,τι και αν σε βασανίζει.. Κλάψε, φώναξε, βρίσε πάντως ξέσπασε.. Μετά θα νιώσεις ανακούφιση και θα ελαφρύνει η βαρύτητα των στενάχωρων σκέψεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν ένα ξέσπασμα ... είναι απαραίτητα τα ξεσπάσματα, πού και πού, για να μην οδηγηθούμε με άσπρα μπλουζάκια χωρίς χεράκια, σε θαλάμους χωρίς παραθυράκια! ;-)
      Καλημέρα! :))

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα καλή μου.. πάει πέρασε η νύχτα ξημέρωσε... οπότε όπως λες και εσυ πάει αυτό πάμε γι άλλα .... φτιάξε το ελληνικό καφεδάκι σου στην μεγάλη σου κούπα και απόλαυσε την μέρα είναι μια καινούργια μέρα...τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι καλημέρα! Ήδη είμαι με την κούπα στο χέρι!
      Καλημέρα με χαμόγελα!

      Διαγραφή