Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

If you can't get a miracle, Become one yourself! Nick Vujicic


Ακούω συχνά τη λέξη δεν μπορώ. Βλέπω καθημερινά γνωστούς και φίλους να μην χρησιμοποιούν ούτε το 10% των ικανοτήτων τους και αναρωτιέμαι: Αν δεν δοκιμάσεις πώς ξέρεις ότι δεν μπορείς; Όταν γύρω σου κυκλοφορούν εκπληκτικοί άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω, με όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, εσύ πώς μπορείς και εγκαταλείπεις;

Όλο και λιγότερα χαμόγελα, όλο και περισσότεροι δυστυχισμένοι άνθρωποι! Άνθρωποι που τρέχουν, δουλεύουν, παραπονιούνται, γκρινιάζουν και κυρίως δεν ζουν! 
Ναι, υπάρχει η οικονομική κρίση και όλοι λίγο έως πολύ τραβάμε κουπί. Αβεβαιότητα για το αύριο, λογαριασμοί που τρέχουν και στο τέλος δεν μένει τίποτα για να κάνουμε πιο άνετη, πιο όμορφη τη ζωή μας!
Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος; Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι να τα έχεις όλα για να μπορείς να χαμογελάς;

Δείτε αυτόν τον άνθρωπο.......



Είναι ο Νικ Βόγιετζικ (Nicholas James Vujicic). Γεννήθηκε στο Brisbane της Αυστραλίας στις 4 Δεκεμβρίου του 1982 (Σέρβος στην καταγωγή) . 
Το όμορφο αυτό παλικάρι γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια.


Ο τρόπος που τον δίδαξε η μητέρα του να γράφει

Ο άνθρωπος αυτός είναι πια ένας εμπνευσμένος ομιλητής.  Έχει ταξιδέψει σε πάνω από 24 χώρες μιλώντας σε ακροατήρια πάνω από 110.000 ανθρώπους.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας πτυχίο στον οικονομικό σχεδιασμό και τη λογιστική, το 2003 στην ηλικία των 21.   
Έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, και ταξιδεύοντας στον κόσμο με τις διαλέξεις του, εξιστορεί το προσωπικό του δράμα που έγινε ευτύχημα! 

Δίνει έμπνευση και κουράγιο στους ανθρώπους.... 
Ψάξτε στο goοgle με το όνομά του ...Θα βρείτε αμέτρητα link.  Ο Nick σερφάρει, ο Nick παίζει γκολφ,ποδόσφαιρο, κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο.... Και τι δεν έχει δοκιμάσει ως τώρα!
Φωτογραφίζοντας την αγαπημένη του

Κάποτε, στα 10 του,  θέλησε να αυτοκτονήσει! Δεν το έκανε.... Ίσα ίσα που πείσμωσε κι έγινε αυτό που βλέπουμε! 

Δεν θα μπορώ να κρατήσω το χέρι της, αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα
θα είμαι σε θέση να κρατήσω την καρδιά της
Φέτος έγινε και γαμπρός. Τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύτηκε μια καλλονή! Η εικόνα είναι από  το γάμο του!

Αν ο Nick Vujicic κατάφερε ΟΛΑ αυτά, τότε δεν μου επιτρέπω να παραπονεθώ ξανά για κάτι!

Καλή Κυριακή! 
Μην σταματάς ποτέ να χαμογελάς.
Η ζωή είναι ωραία, αν ωραία τη βλέπεις!

@iris

8 σχόλια:

  1. ζωή ανάσας και αισιοδοξίας η..ανάρτηση σου!
    κι εγώ έτσι πιστεύω..υπάρχει μόνο ομορφιά και μάτια που δεν έχουν μάθει να την βλέπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Phantoma ...έτσι ακριβώς μάτια που δεν έχουν μάθει να βλέπουν!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο μου ...πάντα ήθελα να κάνω αφιέρωμα σε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο! Είναι πηγή ενθάρρυνσης και έμπνευσης για μένα! Διαβάζω καιρό για αυτόν και απορώ πως μου είχε διαφύγει ο γάμος του! Σήμερα το έμαθα τυχαία και .... νομίζω ότι αυτό ήταν το αποκορύφωμα! Παίρνω κι άλλες δυνάμεις και συνεχίζω..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάσα αισιοδοξίας! Με εμπνέει και μένα πάρα πολύ.

    Το λάθος που κάνουμε συνήθως είναι ότι στις δυσκολίες μας αντί να κοιτάζουμε τα θετικά, τα καλά της ζωής μας, επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά. Έτσι την πατάμε και πέφτουμε σε μελαγχολία και κατάθλιψη.

    Nick είσαι μεγάλη έμπνευση!

    Καλημέρα Αριστέα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα! Όντως είναι αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας!
    Είναι εύκολο να πέσουμε ...να παρασυρθούμε ...
    Είναι κρίμα όμως να επιλέγουμε από μόνοι να δυστυχούμε!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @iris μου το συγκεκριμένο βίντεο το είχα δει πριν ένα χρόνο νομίζω και δε σταματούσα να κλαίω. Παραπονευόμαστε και γκρινιάζουμε για το παραμικρό. Βλέποντας ανθρώπους με τόσο περίσσευμα ψυχής συνειδητοποιούμε τι έχει αξία τελικά. Μπράβο σου για την ανάρτηση. Πάντα αισιοδοξείς και μου το μεταφέρεις μέσα από τις αναρτήσεις σου! Σε φιλώ γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εγώ γνώριζα την ιστορία του από πέρυσι! κυκλοφορούν τόσα βίντεο στο you-tube.....
      Μόλις πρόσφατα είδα ότι παντρεύτηκε και έτσι ακόμα πιο συγκινημένη είπα να μοιραστώ και με άλλους την ιστορία του ! Να παίρνουμε όλοι δύναμη και κουράγιο
      για τις δύσκολες μέρες που έρχονται! ;-)

      Διαγραφή