Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Photo a Day Μέρα 19η

Photo a Day 19 February : I am

Εγώ είμαι...

Εδώ γελάνε! Δεν έχω καμία διάθεση να είμαι σοβαρή! Κουράστηκα με τη λίστα της Chantelle!Επιτρέψτε μου να βγάλω το παιδί από μέσα μου που γκρινιάζει, μη σας πω αφηνιάζει κιόλας, ότι το έχω καταπιεσμένο ή και φυλακισμένο (απειλεί με μηνύσεις). Γιατί εγώ πάνω από όλα δεν είμαι σοβαροφανής.
Η Chantelle, στις οδηγίες που δίνει με τη λίστα της στο Fut Mum Slim, εξηγεί ότι μπορείς να φωτογραφίσεις τη διάθεσή σου ( είμαι κουρασμένη,θυμωμένη, χαρούμενη κλπ) υπερήφανη για κάτι, ή να τραβήξουμε ένα πορτραίτο μας. Ωχ, όχι άλλο πορτραίτο, θεέ μου! Θα με πάρουν με τις ντομάτες! (Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει από παλιά το Photoday, το έχει ζητήσει ξανά - κι όχι μόνο μία φορά! )
Θα ήθελα να φωτογραφίσω κάτι για το ποίο είμαι υπερήφανη πολύ, αλλά τα χρονικά μου περιθώρια δεν μου επιτρέπουν μια τέτοια παρουσίαση (επιφυλάσσομαι όμως για μία άλλη στιγμή, στο μέλλον). Αφήστε που το και το μικρό που σας έλεγα μου τραβάει τη φόρμα ...-είπαμε όχι σοβαρή και γλυκανάλατη σήμερα! Μου το υποσχέθηκες!
Τι να κάνω κι εγώ ...άρχισα τους συμβιβασμούς και τις διαπραγματεύσεις.
Ήθελε να γράψω ότι είμαι Χαζέα! Άντε να φωτογραφίσω τις γκάφες μου όμως και την απίστευτη βλακεία μου! (Νομίζω ότι σήμερα δεν μου καθόταν...ούτε μία βλακεία!)

Λοιπόν έπειτα από πολλά καταλήξαμε και συμφωνήσαμε ότι είμαι αμετανόητη αιθεροβάμων, μια ονειροπόλα με φτερά- ευτυχώς τα κρύβω! 
Δε πα να βρέχει-εγώ περιμένω στη γωνία το ουράνιο τόξο...Δεν πα να κάνει κρύο- εγώ σκέφτομαι ότι που θα πάει, θα περάσει και τότε θα οργώσω τις θάλασσες (δεν θα το κάνω!). Δε πα να είμαι μέσα στη στενοχώρια- ξέρω ότι αύριο θα είμαι πολύ καλύτερα..... Δε πα να έρχονται τα χαράτσια το ένα πίσω από το άλλο- "όλα θα πάνε καλά στο τέλος" αναφωνώ!
Πώς το φωτογραφίζεις τώρα αυτό;

Βουαλά!
Κι όμως οι μονόκεροι υπάρχουν!


Η ζωγραφιά είναι του μεγάλου μου ανιψιού. Ήταν 7 ετών όταν το ζωγράφισε και μου το χάρισε. Το είδε από το εξώφυλλο ενός βιβλίου μου. Το καταπληκτικό είναι ότι το ζωγράφισε από μνήμης.  Εγώ απλά του έβαλα μία ζελατίνα και μια χάρτινη μπορντούρα κι από τότε κοσμεί το γραφείο μου στην ίδια θέση από το 1996!

Εγώ λοιπόν πετώ στα σύννεφα και μην τολμήσει κανείς και με κατεβάσει αν δεν έχει να μου δείξει τίποτα καλύτερο κάτω ! 
Εντάξει! Τα 'παμε, τα συμφωνήσαμε, τελειώσαμε και για σήμερα!

Τρεις και η σημερινή. Το πάρτι δεν αργεί! 
Καλή σας μέρα 
@ριστέα

Ψιλά γράμματα: Έξω μοιάζει λες και είναι σούρουπο και βρέχει ο θεός με το θεό. Ε και; Δεν το βρίσκετε πολύ ρομαντικό τέτοιον καιρό

48 σχόλια:

  1. είναι καλό βέβαια να είσαι αιθεροβάμων αλλά και εδώ στη γη υπάρχουν πάμπολλες ομορφιές ..ο εαυτός μας ,οι συγγενείς μας,οι φίλοι μας ,η ζωγραφιά του ανηψιού σου !!!καταπληκτική!!να είναι καλά το παληκάρι!!!καλημέρα Αριστέα μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Καλημέρα! Ας αφήσουμε και κανέναν να πετάει! Αποσυμφορίζεται η γη! Το έχεις σκεφτείς αχαχαχαχαχα!
      Φιλάκια Γεωργία μου! ♥

      Διαγραφή
  2. Όμορφη ανάρτηση!Παιχνιδιάρικη!Μου αρέσει που είσαι αιθεροβάμων και γι΄αυτό σε αναζητώ συχνά, είμαι κι εγώ βλέπεις.Όλα θα πάνε καλά, τελικά..κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω.Δεν ξέρω τι θα φωτογραφίσω για σήμερα..θα δω.. πάντως ούτε εγώ πρόκειται να ζωγραφίσω πορτραίτο, κι ας μην το έχω ξανακάνει.Η ζωγραφιά του ανηψιού, έσκισε!Λατρεύω τους μονόκερους!Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα συνταξιδιώτισσα! Σε έχει πάρει το μάτι μου πολλές φορές στα σύννεφα!
      Η ζωγραφιά έχει τεράστια αξία για μένα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Αριστέα μου..Ισως να μη ξανασχοληθεις με το photo a day, αφού σε κουρασε.. Γλυκιά μου και ονειροπόλα μου ποτέ μη το αλλάξεις αυτό!! Μου άρεσε η ζωγραφιά και που την έχεις σε ξεχωριστή θέση να την θαυμάζεις! ΜΠράβο στον ανιψιό σου (7 ετών,από μνήμης,μπράβο του,σαν άλλος Πικάσο!!) Αντε,περιμενουμε το πάρτι με αγωνία,θα το γιορτάσουμε και μεις μαζί σου, γιατί όλο αυτό το διάστημα (από πέρσι) "κάνουμε" και μεις μαζί σου απογραφή!!! Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δελφινάκι μου!
      Θα δω τη λίστα του Μαρτίου και θα αποφασίσω τι θα κάνω στην πορεία...
      Ο ανιψιός μου έχει ξεπεράσει τη δασκάλα του! Είναι πολύ καλός στο σχέδιο!

      Αχ αυτό το πάρτι...αντίστροφα μετράω ήδη!!!!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. είδες;ακόμα ένα κοινό μας..αγαπούμε και οι δυο τη ζωγραφική

      Διαγραφή
    3. Το ανίψι μου να δεις! Σκοπεύω κάποια στιγμή να τον "εκθέσω " κι αυτόν εδώ μέσα! ;-) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Αριστέα μου με πολλά χαμόγελα!:)))
    Είναι ωραία να ΄σαι αιθεροβάμων, γιατί έτσι αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες πιο αισιόδοξα!Κι απ΄ τα όνειρά μας μαθαίνουμε αυτό που μας λείπει.Σ΄ αυτήν τη ζωή όλα χρειάζονται τελικά για να μην τρελαθούμε!
    Η ζωγραφιά του ανηψιού σου πολύ όμορφη!Ποιος είπε ότι το ταλέντο δεν είναι μεταδοτικό;Πιάνει το χέρι του και να τον παροτρύνεις να συνεχίσει!
    Σε νιώθω χαρούμενη κι αισιόδοξη και τον παλιόκαιρο τον βλέπεις ρομαντικό!Σ΄ αυτό θα παίζει ρόλο και το πάρτι!χεχε!Πάντως τόση ρομαντζάδα από Νοέμβρη μήνα την έχω βαρεθεί!
    Να περάσεις υπέροχα γλυκιά μου και να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι!Φιλάκια πολλά!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου , ξανά μανά καλησπέρα! Ευτυχώς πρόλαβα στο άστραμα κι ήρθα από τα μέρη σου!
      Κοίτα, όποιος πετάει ψηλά το πολύ πολύ να βλάψει τον εαυτό του! Αλλιώς γιατί να κατέβει;;;;;;;;
      Ο ανιψιός μου ο μεγάλος είναι σούπερ στη ζωγραφική και καμαρώνω απίστευτα για αυτό! Του παραχώρησα ένα φεγγάρι καβαλέτο, τελάρα, λάδια και βοήθεια κι έκανε αριστουργήματα ! Και με αυτά είχε στολίσει το φοιτητικό του σπίτι! Ίσως τον εκθέσω μια μέρα εδώ μέσα! Αξίζει!!!!

      Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω ( καλή ώρα τον καιρό) καταλήγω να το λατρέψω!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. καλημέρα Αριστέα μου, είσαι η νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας. Πάντα έτσι να είσαι και αντε τέλειωνε με την απογραφή γιατί έχω αγχωθεί και εγώ μαζί σου.
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! Εγώ να δεις! Διανύω τους τελευταίους κωδικούς! Διαρκώς μετρώ και υπολογίζω υπόλοιπο! Δεν υπάρχει αυτό που ζω!!!!!!!!!

      Φιλάκια!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πώς ακριβώς περιμένει η αγαπημένη μας Chantelle να αποτυπώσουμε τη διάθεσή μας σε φωτογραφία; Πχ αν εγώ είμαι σήμερα θυμωμένη πρέπει να ρίξω τη βιβλιοθήκη κάτω και να φωτογραφίσω το χάος για να εκφράσω τα νεύρα μου; Χαχαχα!

    Καλημέρα Αριστούλα μου και καλά τέλη............!!!
    Πολύ γλυκός ο ανιψούλης σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Να 'ταν μόνο αυτό τι καλά που'θαταν! Αλλά για αυτό λέγεται πρόκληση!
      χεχε! Περιμένω εσένα τώρα κορίτσι!
      Φιλιά!
      ( Και που να έβλεπες τον ανιψιό live! Θα έλιωνες! Μπες στο φέις στις φωτό μου και δες! Έχω δυο ανίψια σκέτος θάνατος! )

      Διαγραφή
  7. Οκ, δεν παίζεσαι!!χαχαχα
    Καλημέρα σε σένα και στην παρέα σου όλη, Αριστέα μου..

    Εγώ πάλι που έγινα ψιλομούσκεμα σήμερα στην δουλειά, και τα πήρα ελαφρώς στο κρανίο, τι φωτογραφία θα έβαζα; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα!!!! Και πού είσαι ακόμα! Είναι να μην μου γυρίσει!!!!! αχαχαχαχα! Θα ήθελα να σε δω από μια μεριά!
      Φιλιά καλέ μου! ♥

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Και που να τον έβλεπες κιόλας Ben!
      Ένα 24χρονο μοντελάκι είναι!
      Και καλλιτεχνάρα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Τι όμορφοι οι μονόκεροι! Μου θυμίζουν το μικρό μου Πόνυ που του είχα μια αδυναμία! και ακόμη, νομίζω πως του έχω... :-)
    Ο ανιψιός ελπίζω να το βλέπει για Καλών Τεχνών..!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου Λατρεύω από μικρή τους μονόκερους! Μου θυμίζουν το άπιαστο, τη μαγεία!
      Ο ανιψιός είναι ήδη 24 και πάει στα 25! Τελείωσε μια άσχετη σχολή αλλά την αγάπη για τη ζωγραφική δεν την ξεχνά! Του έχω παραχωρήσει το εργαστήριο μου κι έχει κάνει ήδη θαύματα! Σε λίγο καιρό θα ξαναπιάσουμε δουλειά και οι δύο !
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Καλά κάνεις και πετάς εκεί ψηλά! Κάπου παραδίπλα είμαι κι εγώ (Γεια σου!!!!)

    Μα τι ταλέντο ο ανιψιός; Μας έβαλε τα γυαλιά! Μπράβο του!

    Όσο για το ρομαντισμό της βροχής, άντε, να το δεχτώ την πρώτη μέρα... Μετά τις τόσες μέρες συνεχόμενα... ε, αρχίζει και μου φεύγει...

    Πολλά φιλάκια, καλό σου απόγευμα!

    Υ.Γ. Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι όλο αυτό που κάνετε με το photo of the day είναι άθλος; Δεν μπορώ να με φανταστώ να τα βγάζω πέρα κάθε μέρα με τα θέματα... Πολλά μπράβο, τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Α ! Εσύ είσαι εκεί δίπλα μου που με χαιρετά καιρό τώρα!!!!!
      Για φαντάσου τι μπορεί να κάνει τώρα το ανίψι μου όταν 7 έφτιανε αυτό από μνήμης! Το πιστεύω ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα! :))

      ΥΓ: Σχετικά με το photoday ξέρεις πόσες φορές με έβγαλε από τα ρούχα μου και είπα θα το παρατήσω;;; Αλλά η μαγκιά είναι "να μην τα παρατήσω"! Κι εγώ τις προκλήσεις τις πάω με 1.000!!!!!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Τι να σου πω χριστιανή μου! Μια φορά κατάφερα κι εγώ και μπήκα εδώ μέσα -μετά πολλών βασάνων- και έπεσα επάνω σε μονόκερους; Πάλι καλά να λες που δεν βρήκα και...ρινόκερους! Φεύγω τώρα ωραία-ωραία και πάω να...πετάξω τον υπολογιστή μου, που θα' χει φάει το "κόλλημα" της αρκούδας! Θα απαιτήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη(ευκαιρία να πάρω κανά νέο μοντέλο υπολογιστή δηλαδή!) Φιλάκια, καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχχαχαχαχααχα!
      Τι να σχολιάσω εδώ; Σάματις θα το δεις; έρχομαι από σέμα ,ετά να σου σχολιάσω εκεί!

      Έλιωσα στα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ειχα αρκετο καιρο να περασω απο εδω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Ευχομαι να εχεις καλη. φωτεινη εβδομαδα γεμάτη υγεία και χαμογελα!!!!H ζωγραφια εκληκτικη και καλα κανεις και την εχεις τοσο ψηλα φυλαγμενη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι γλυκός που είσαι!!!!!!!
      Αντεύχομαι τρυφερά!
      Να'σαι πάντα καλά!!!!! ♥

      Διαγραφή
  13. Εγώ πάντως δε σε κατεβάζω από τα σύννεφα με τίποτα!!
    Θέλω παρέα εκεί πάνω...
    Αν και καμιά φορά τονίζω πως δεν είμαι αιθεροβάμων..μόνο ονειροπόλα κι αισιόδοξη...ναι, νομίζω πως πατάω και γη..χαχα!
    Τη φωτογραφία την είχα δει το μεσημέρι στη Chantelle και μου άρεσε πολύ...τώρα διαβάζω πως είναι ζωγραφιά του ανιψιού σου και λέω είναι ανεκτίμητη!
    Ήταν τόσο μικρούλης όταν την έκανε και είναι τόσο όμορφη!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου εσύ!
      Έλα συνταξιδιώτισσα! Σου κουνώ μαντίλι!
      Εσύ πάτα! Ας πατάει και μια στη γη! αχαχαχα!
      Ναι ήταν μικρούλης πολύ κι αυτή είναι η αξία της ζωγραφιάς! Σήμερα του έκανα έκπληξη! Συγκινήθηκε που είδε ότι μιλούσα δημόσια για αυτόν και τη ζωγραφιά του!
      Επίσης μου έδωσε την άδεια να δείξω και τους πίνακες που έκανε υπό την καθοδήγησή μου μεγάλος!
      Περιμένω να τελειώσω απογραφή και θα το κάνω!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. ...Δε πα να έχεις μιαν απογραφή που μας έχει κάνει όλους νευρασθενείς μέχρι να τελειώσει;
    Εσύ λες: "του ουράνιου τόξου ανήμερα, θα σκάσει μύτη ο μονόκερος και όλα θα έχουν απογραφεί!..."

    Γεια σου ρε Αριστέα με τα ωραία σου!
    Μόνο χαζέα δεν είσαι... μη το ξανακούσω αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα Μαρία μου πέθανα στα γέλια! αχαχαχαχχαα! Ακόαμ γελάω!
      Έτσι ακριβώς!

      Ολόψυχα σε ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης! ;-)

      Διαγραφή
  15. πολύ σε χαίρομαι και καλά κάνεις φυσικά και είσαι μέσα στα σύννεφα!!! είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα!!! δε χρειάζεται να ανησυχούμε για πολλά!!! την υγειά μας να έχουμε και να κάνουμε πολλά πολλά όνειρα!!! πολύ όμορφος ο πίνακας του μικρού!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χα, το υποπτευόμουν και τώρα απέδειξες πόσο φαντασιόπληκτη είσαι. Φαίνεται καθημερινά στις αναρτήσεις σου. Πως αλλιώς θα έκανες τόσους μήνες το φώτο ντέι ντέι ; Αν και άλλο επίθετο σου ταιριάζει, θα περιμένω το ανάλογο γραπτό σου και τότε να’σαι σίγουρη πως θα’ναι το τελευταίο σχόλιο του ναυαγού διότι δεν θα τον σώζει τίποτα...!
    Επειδή λοιπόν επιτέλους απέδειξες την σοβαροφάνειά σου, επειδή μετεωρίτες έπεσαν στη γή και μιας και ο πάπας θα παραιτηθεί, δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω πια, πέρα απο το να πάρει το τριφύλλι το Champions Leaque, αλλά αυτό είναι πέρα απο κάθε φαντασία, νομίζω τότε πως κάτι κακό θα μας βρεί...Φυλαχθείτε απο τον τυφώνα Αίρις.

    Να σου πώ κάτι ; Μείνε “αιθεροβάμων” καμμία φορά δεν είναι άσχημο να ονειροπολείς, είναι η δύναμη, η μικρή εκείνη ελπίδα που προσμένει να σε κατεβάσει απ’τα σύννεφα. Nα ξέρεις πως και εδώ στο σταθερό ετούτο έδαφος υπάρχουν όμορφα που σε χαροποιούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοχοχο! Η μαμά μου που έχει ένα σακούλι γεμάτο παροιμίες θα σου έλεγε: "Πάρε πιρούνι και φάε γάλα"!
      Από όλα αυτά κρατώ κι εύχομαι το τριφύλλι να πάρει το Champions Leaque γιατί εκτός από όλα τα άλλα είμαι και πρασινάκι το κακόμοιρο! :-p ( αλλά μην το πεις και παραέξω και με πάρουν με τα γιαούρτια!
      αχαχαχα! Έχω λιώσει στα γέλια!
      Έχε χάρη που κλείνω να πάω για νάνι!
      Θα σου έσερνα κι άλλα του λόγου σου!
      Σε φιλώ αγαπημένε μου τρελέ! ♥

      Διαγραφή
  17. Μικρό παιδάκι είσαι και σου αρέσουν ακόμη τα νεραϊδόμορφα όντα.
    Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα φάρμα.
    Και ξέρεις γιατί; Γιατί έδινε σαν δωράκια (εικονικά) περίεργα ζωάκια, γλυκούτσικα, όμορφα αλογάκια, ροζ, μοβ, στολισμένα.... και άλλα τέτοια.
    Παιδάκι είσαι κι εσύ ακόμη.... και μη μου πεις όχι.
    Αναγνωρίζω κάτι από εμένα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα!!!!!!! Απ 'όλα είμαι Φλώρα μου , ανάλογα με τις στιγμές και τις στιγμές μου! Πάντως προτιμώ να είμαι παιδί παρά σοβαροφανής και σπουδαία! :)
      Σε φιλώ , κατάκοπη εντελώς!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα Αριστέα. Απόλαυσα την ανάρτηση σου!! Και θα συμφωνήσω μαζί χίλια τα εκατό. Ναι, οι μονόκεροι πραγματικά υπάρχουν!! Προτιμώ την αισιοδοξία από την μιζέρια. Έχω δει και τα 2 έργα, σε πολλές εκδόσεις, με διάφορους πρωταγωνιστές, ακόμα και μ΄εμένα την ίδια και θα πω με σιγουριά ότι ψηφίζω το πρώτο!
    Σε φιλώ καλό βράδυ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκιά μου.
      Οι εποχές είναι δύσκολες και πολλοί τα βάζουν με τους αισιόδοξους και όσους χαμογελούν! Αλλά αναρωτιέμαι: τι θα αλλάξει με την κατήφεια και τη μιζέρια;
      Φιλάκια! :))

      Διαγραφή
  19. Μιά χαρά σε βρίσκω!!!!!
    Και ο μονόκερως του ανηψιού είναι καταπληκτικός!
    Να τον χαίρεσαι!
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειά σου Αριστέα :)
    Μου άρεσε η ανάρτηση σου σήμερα γιατί μπαίνοντας βλέπω το θέμα I am και μετά στα καπάκια βλέπω ένα μονόκερο και λέω να η Αριστέα χι χι !! Παρεμπιπτόντως, η ζωγραφιά είναι πολύ όμορφη ειδικά όπως φαίνεται γαλάζια στη δεύτερη φωτογραφία! Φιλάκια κοριτσάρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Καλημέρα κοριτσάκι ! ♥
      Η ζωγραφιά στη δεύτερη είναι τραβηγμένη με φωτογραφική μηχανή( πριν μου χαλάσει) ενώ στην πρώτη με το κινητό που δεν έχει φλας! Για αυτό και οι διαφορές στο χρώμα!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  21. Διεύθυνση από το σύννεφο δεν έδωσες!! Μπορεί Αριστέα μου να είμασε γειτόνισσες εκεί ψηλά! :))
    Πολύ γλυκιά ανάρτηση και εντυπωσιάστηκα από την ζωγραφική του ανιψιού σου!
    Δυο και η σημερινή!! Ετοιμάζομαι για το πάρτυ! :)
    Φιλάκιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευούλα μου! Κοντοχωριανές δεν είμαστε; Παραδίπλα σου κουνώ το ροζ μαντιλάκι! ;-)
      ΥΓ: Εγώ να δεις πώς είμαι.... Δεν παίρνω ανάσα προκειμένου να τελειώσω έστω και μία ώρα νωρίτερα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  22. Αυτός ο ανηψιός πήρε από τη θεία του βεβαίως βεβαίως:) Καμάρι η θεία Αριστέα ε???
    Γλυκούλα μου Αριστέα, ξέρεις ότι ένας από τους λόγους που σε αγαπάμε και σε διαβάζουμε είναι αυτός...ότι είσαι αθεράπευτα ονειροόλα! Γι'αυτό λοιπόν συνέχισε να....you are!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμαρώνω και τα δύο αγγελούδια μου !
      Το καθένα είναι τόσο ξεχωριστό !
      Κι εύχομαι να μην πάψω ποτέ να πετάω!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  23. Κι άλλη ονειροπόλα.. η αλήθεια είναι πως δε μου κάνει καμία εντύπωση..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) Από το να είμαστε οτιδήποτε άλλο καλύτερα να ονειροπολούμε! Σε τελευταία ανάλυση δεν ζημιώνουμε κανέναν!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή