Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Όταν σιγήσουν τα όργανα!

Αυτή είναι μια δική μου φωτογραφία το καλοκαίρι που πέρασε.
Δεν ξέρω πώς κατάφερα να βγάλω το φεγγάρι έτσι! 
L like love!

Και επέρασε κι αυτή η μέρα! Του Αγίου του Έρωτα λέω καλέ! Όσοι γκρινιάξατε, γκρινιάξατε! Όσοι το ευχαριστηθήκατε, το ευχαριστηθήκατε! Κι υπήρξαν κι οι αδιάφοροι...ούτε κρύο, ούτε ζεστό.
Και να' μαστε πάλι στην καθημερινότητά μας!
Χθες έκανα μια δημοσίευση για την αγάπη...που δεν θα είχα σκεφτεί να την κάνω αν δεν ήταν το photoaday, αφού ήδη είχα απασχοληθεί μια φορά κάποτε με το θέμα! Λες κι είμαι εγώ ο ειδικός της αγάπης για να καταπιαστώ ξανά μανά!
Σήμερα όμως θέλω να τα βάλω με τον Έρωτα.  Μου επιτρέπεται άραγε; Δεν είμαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό ...για αυτό κι η αναρώτηση: Να τα "βάλω"... Όχι, λάθος λέξη χρησιμοποίησα. Δεν τα βάζεις με τον Έρωτα! Τον ζεις απλά. Κάποιοι τυχεροί τον ζουν για πολύ. Άλλοι τον χάνουν τόσο εύκολα, όσο τον βρίσκουν.

Διάβασα τόσα πολλά post χθες , αν κι ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τόσο λίγος! Κι έμεινα και λίγο πίσω στη δουλειά μου ...δεν πειράζει λέω...ένεκα της ημέρας , θα γράψω περισσότερα αύριο! 
Χάρηκα πραγματικά με όσους τίμησαν πολύ απλά τον έρωτα: με μια πατάτα σε σχήμα καρδιάς, με ένα κορίτσι που παίζει με το σκυλάκι του, με μια τρυφερή ιστορία, ένα παραμύθι ή με προσωπικές εξομολογήσεις για παιδικούς έρωτες( ακόμα κι αν ήταν τόσο διαφορετικοί από τους συνηθισμένους!)
Θλίφτηκα μόνο λιγάκι με όσους κάκιωσαν με τον έρωτα λόγω της ημέρας. Με όσους θεωρούν ότι δεν τον γιορτάζεις μια ημέρα αλλά κάθε μέρα. 

Γιορτάστε λοιπόν σήμερα!
Ποιοι θα δώσατε σήμερα δώρο στον σύντροφο; Ποιοι θα μαγειρέψατε κοκκινιστό ή θα κάνατε κις λωρέν; Ποιοι τον ξυπνήσατε με μουσική παράσταση; Ποιοι πηδήσατε από το κρεβάτι και χοροπηδήσατε σε ρυθμούς απίστευτους;
Ποιοι χαμογελάτε ακόμα κι αν είστε μόνοι σας;

Υπήρξα στο παρελθόν ερωτευμένη ! Πολύ! Για πολλά πολλά χρόνια. Δεν κουραζόμουν να εκφράζω σε ανύποπτες στιγμές αυτό που λέμε έρωτα! Αυτά που περιέγραψα πιο πάνω δεν τα έβγαλα από την κεφαλή μου! Ίσως το κις λωρέν.. Το είχα στις συνταγές μου! Αν ήμασταν ακόμα μαζί θα του το είχα φτιάξει κι αυτό!

Τι είναι λοιπόν για μένα Έρωτας;

Έρωτας για μένα είναι .....

.... η έκπληξη!
.....είναι μια λάμψη που ξεκινά από μέσα σου!
.....είναι αυτό που όλα σου πάνε στραβά κι εσύ λες "μαχ πεν λάιν" * 
.....είναι αυτό που.... σου ακυρώνουν ραντεβού και εσύ χαμογελάς, σου σπάνε ποτήρια και φωνάζεις "όπα"! σε μαλώνουν κι εσύ πετάς φιλιά, σου ξηλώνεται η φούστα κι εσύ τη σκίζεις και φτιάχνεις νέο σχέδιο, σε καταβρέχουν αυτοκίνητα και φωνάζεις "κι εγώ σας αγαπώ", σου βάζουν κι άλλη εργασία κι εσύ τραγουδάς, σου περικόβουν μισθό και λες μπορώ και με λιγότερα!"

Δεν είναι υποταγή, δεν είναι δουλοφροσύνη! Είναι Έρωτας!
Σε ένα πρόσωπο, σε μια αγάπη, στην ίδια τη ζωή!
Δεν μπορώ να λέω ότι αγαπώ τη ζωή και να τα βρίσκω όλα χάλια! Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ αρνητικό λεξιλόγιο. Δεν μου αρέσει το "όχι" και να είμαι μουρτζούφλα! 
Είμαι ερωτευμένη σημαίνει επιλέγω τη χαρά , τη ζωή, το χαμόγελο!

Κάθε μέρα!
Και το δείχνω...χαμογελώ!

Ακόμα κι όταν σιγήσουν τα όργανα...ή μάλλον τότε χρειάζεται! 'Οταν περάσουν οι γιορτές ....

Καλή σας μέρα!
@ριστέα
Ψιλά γράμματα1: "μαχ πεν λάιν"  σημαίνει δεν πειράζει,όλα θα πάνε καλά, μια έκφραση που την έχω βρει στα βιβλία του Μπουσκάλια. Ακούγεται στην Μπακόνγκ, ιδίως την περίοδο των μουσώνων, που τα πάντα πλημμυρίζουν κι οι άνθρωποι αναγκάζονται να μπαίνουν σε βάρκες με το βιος τους στα χέρια τους.

Ψιλά γράμματα2: Το photoday θα αργήσει να βγει σήμερα....είναι και λιγάκι κρύο το θέμα! Περιμένω να περάσει η μέρα ...να ζεσταθώ λιγάκι!



33 σχόλια:

  1. Καλημερα..μου αρεσε η φωτο με το φεγγαρι..πως το πετυχες ετσι; :) Οσον αφορα τον Ερωτα πετυχες ενα πλασμα που δεν ξερει τι σημαινει αυτη η λεξη...μαλλον θα τρεξω στα λεξικα να δω την εννοια της. Για μενα η χθεσινη μερα ηταν μια συνηθισμενη μερα οπως ολες τις αλλες..
    Οσο για το photo a day , θα μας παγωσει σημερα το θεμα που επελεξε η Σαντελ..ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα σκεφτει το μυαλουδακι σου, με ποιο τροπο θα κανεις περιγραφη του θεματος :)
    Φιλόύθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δελφινάκι μου !
      Έλα ντε! Κουνήθηκε το χέρι και βγήκε έτσι!
      Το potoday ζητάει μέσα στο ψυγείο κι εμένα εξαρχής δεν μου άρεσε καθόλου η μέρα αυτή! Οι φωτό είναι έτοιμες...το κείμενο θέλει λίγο ακόμα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Το φεγγαράκι ήταν ερωτευμένο...ή έστελνε μήνυμα...ποιος ξέρει!
    "Μαχ πεν λάιν" λοιπόν και προχωράμε!!
    Το θέμα σήμερα είναι κυριολεκτικά στο ψυγείο..χαχα!!!
    Καλή σου μέρα...φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Καλημέρα Μαρία μου!
      Είχα τρελαθεί όταν είχα δει τη φωτογραφία! Ευτυχώς την κράτησα στο πισί! :)
      Μπρρρ εντελώς παγωμένο θέμα σήμερα στο photoday!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Με υπερκάλυψες, με αυτή σου την ανάρτηση.Ο έρωτας, όταν είσαι ερωτευμένος, είναι από μόνος του,κάθε μέρα, γιορτή.Χθες δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο...μμμ...μάλλον ναι, έκανα κοκκινιστό.
    Σε ανύποπτη όμως στιγμή, θα κάνω κάποια τρέλα, ένα ταξίδι, έστω μικρό, έκπληξη..μια καρδιά και ένα σ΄αγαπώ με το κραγιόν μου, στον καθρέπτη του μπάνιου, να το δει όταν γυρίσει κουρασμένος από τη δουλειά...κι εκείνος, αν και λατρεύει τα λουλούδια μας, θα μου φέρει σε ανύποπτο επίσης χρόνο, το πιο κόκκινο τριαντάφυλλο....αλίμονο, αν περιμένεις του Αγίου Βαλεντίνου... και όλες τις υπόλοιπες μέρες τον βάζεις στο ψυγείο.Ζει ο έρωτας, στο ψυγείο?Σε φιλώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γεωργία μου!
      Χαίρομαι που τον ζεις συχνά και σε ανύποπτες στιγμές...Πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή αλλά και ο ΄Ερωτας όταν δεν τα έχουμε ως δεδομένα ε;
      Να συνεχίσεις έτσι χαρά μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Το δεδομένο, καταστρέφει τα πάντα, γιατί απλά έχεις ήδη παραιτηθεί από το πάλεμα...μετά απλά, ισοπέδωση..και μη νομίζεις, ότι πάντα είναι έτσι..υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές, εκεί είναι που δεν πρέπει να το αφήσεις,αν βέβαια υπάρχει πληθώρα άλλων συναισθημάτων..αλλά επειδή σε αυτά χωρά μεγάλη συζήτηση, σε επόμενη ανάρτηση μου! Σου εύχομαι έναν μεγαλύτερο έρωτα από αυτόν που έχεις ήδη ζήσει, γιατί αξίζεις απλά το καλύτερο!

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Γεωργία μου! Να 'σαι καλά! :))))

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω τι να γράψω Αριστέα μου. Εγώ εδώ και πολλά πολλά χρόνια έχω περάσει στο επόμενο στάδιο...αγάπη...
    Εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά πιο ανθρώπινα.
    Ο έρωτας απ' ότι θυμάμαι είναι σκληρός, κάνει την καρδιά σου να σπάει καθώς ντύνεσαι για ραντεβού, νιώθεις απ' τη μια να πετάς στα σύννεφα κι απ' την άλλη να καίγεσαι...
    Εγώ βρίσκομαι τώρα στην απλή ζεστασιά της αγάπης και δεν θα ήθελα να γυρίσω πίσω στον έρωτα... Γέρασα ή φοβάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχα όπως την περιγράφεις η αγάπη Φλώρα μου αλλά νιώθω πως ο Έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη! Έρωτας για τα πάντα, όχι μόνο για το σύντροφό μας! Έρωτας με την έννοια του πάθους! Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εμένα μου αρέσει αυτό το κάψιμο! ;-)
      Σε φιλώ αγαπημένη μου Φλώρα!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Αριστεα μου!!
    χαχαχα εμείς κλείσαμε την χθεσινή μέρα με έναν ωραιότατο καυγά!! Μάλλον θα γιορτάσουμε την χθεσινή γιορτή σήμερα, αύριο ή μεθαύριο .... με περισσότερο πάθος!
    Οκ μπορεί να μην την γιορτάζω αυτή την μέρα αλλά ούτε με ενοχλεί η ύπαρξή της. Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Παρασκευούλα μου!
      αχαχα! Κάποιος άλλος φίλος χώρισε χτες!
      Οι σχέσεις έχουν από όλα!
      Σημασία έχουν οι στιγμές! Να γεμίζει το τσουβαλάκι!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Όμορφα τα ΄γραψες Αριστέα μου και μάλλον ήθελες να στείλεις μήνυμα σε κάποιες "αλλόθρησκες" ψυχές!αχαχαχα!
    Αν κι αυτήν τη μέρα την έχω γι΄ ανέκδοτο, δε μ΄ ενοχλεί καθόλου να υπάρχει!Καλύτερα κιόλας για να μην "ξεχνάμε" ν΄ αγαπάμε!Μετά κι ο λουλουδάς με το ζαχαροπλάστη θα κλείσουν τα μαγαζιά τους!
    Κι όσο για τα δώρα της επόμενης μέρας υπάρχουν κάθε μέρα και μέσα στις πιο απλές στιγμές που πολλές φορές δε δίνουμε σημασία γιατί τα θεωρούμε δεδομένα, όπως το να καταλαβαίνει τις επιθυμίες σου, να σου εξαφανίζει την κούρασή σου, να σε κάνει να χαμογελάς, να μη σου πηγαίνει κόντρα όταν νευριάζεις, να σ΄ ακούει όταν χρειάζεται... και τόσα άλλα, τα οποία μπορεί ν΄ ακούγονται κοινότυπα και μπανάλ, αλλ΄ όμως έχουν τη δύναμη να σου κρατήσουν τη σχέση!Κι όμως, αυτά θα τα προτιμούσα περισσότερο κι από ένα ακριβό δαχτυλίδι!
    Το φεγγάρι στη φωτογραφία καταπληκτικό κι ερωτευμένο!
    Κι επειδή ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ και δεν εξαντλείται σε μια απλή ανθρώπινη σχέση και μόνο, αλλά υπάρχει και συνεχίζεται και σ΄ άλλα ερεθίσματα του μυαλού, γι΄ αυτό να περνάς καλά χαρά μου και να ΄σαι πάντα ερωτευμένη!
    Χαρούμενη καλημέρα με πολλά χαμόγελα!Φιλάκια!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Σοφία! :)
      Κανένα μήνυμα δεν έστελνα πουθενά! Έγραψα τις σκέψεις μου για την ημέρα μετά από όλα όσα διάβασα χθες και με προβλημάτισαν! Υπήρξαν δημοσιεύσεις που με συγκίνησαν αν και δεν γιόρτασα ποτέ αυτή την ημέρα!
      Μια χαρά τα έγραψες κι εσύ χαρά μου! Τίποτα για μένα δεν είναι κοινότυπο και μπανάλ όταν ευχαριστεί και τους δύο σε μία σχέση!
      Πόσο δίκιο έχεις ότι ο Έρωτας δεν εξαντλείται μόνο μέσα στις ερωτικές σχέσεις! Για αυτό και σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές! Έρωτας -πάθος κι εγώ θέλω να έχω μπόλικο στην καθημερινότητά μου!
      Φιλάκια πολλά πολλά! ♥

      Διαγραφή
  7. Να..ζεσταθείς ε;
    Γιατί δεν ανοίγεις έναν..Μπουκόφσκι;;χαχαχα
    Φιλιά, καλή δουλειά λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-D Σε άλλη περίπτωση θα πέταγα τη σκούφια που δεν έχω! Αλλά μάλλον είμαι άρρωστη ! Ούτε να φάω έχω όρεξη ούτε να πιω! Την άρπαξα ή μάλλον με εξάντλησα ήθελα, δεν ήθελα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Όλα γύρω μας, είναι αποτέλεσμα ενός Έρωτα. Αν δεν είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου, δεν μπορείς να δημιουργείς, εαν δεν είσαι ερωτευμένος με τη φύση, δεν καλλιεργείς,εαν δεν είσαι ερωτευμένος με τη ζωή, δεν ζεις.
    Το μόνο ατόπημα, είναι μονάχα πως στη ζωή ερωτευόμαστε τους "λάθος" ανθρώπους ή απλά μένουμε με εκείνους με τους οποίους δεν είμαστε ερωτευμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις Ben μου!!!
      Έτσι είναι ...η ζωή, η δημιουργία , τα πάντα θέλουν τον Έρωτα ως καύσιμο!
      ΥΓ: Ακόμα και στο ατόπημα νομίζω ότι θα συμφωνήσω! :)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Φοβερή φωτογραφία! Όλα τα άλλα που γράφεις με βρίσκουν σύμφωνη. Και χθες και σήμερα και αύριο άμα είσαι ερωτευμένος και έχεις και ανταπόκριση είναι ότι καλύτερο υπάρχει για να τα βλέπεις όλα όμορφα.
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αν έχεις κι ανταπόκριση! Δίκιο έχεις αλλά κι ανταπόκριση ακριβώς να μην έχεις αυτό το πρώτο σκίρτημα είναι υπέροχο κατά τη γνώμη μου!
      Φιλιά! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφα τα έγραψες Αριστέα μου!
    Ο έρωτας είναι δώρο από μόνος του και όλες οι εκφράσεις του, θησαυρός πολύτιμος...
    Μου άρεσε το φεγγάρι σου και λάτρεψα το κομμάτι με τα ποτήρια που σπάνε και είσαι τόσο ευτυχισμένος που δεν νοιάζεσαι, δεν σκοτίζεσαι... Το έκανα εικόνα, όπως και τα υπόλοιπα της ίδιας παραγράφου, και ταυτίστηκα!
    Μου λείπει να με κάνει χαρούμενη ο Έρωτας... Αυτήν την περίοδο με θλίβει... Όμως δεν παύω να πιστεύω σ'αυτόν, στον εαυτό μου, στη ζωή... Μαχ πεν λάιν και για μένα!

    Φιλάκια καλή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιες στιγμές πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας τη δύναμη Μαρία! Ο σύντροφος για μένα είναι κάποιος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου και την ευτυχία μου, όχι το εργαλείο για να γίνω ευτυχισμένη!
      Συνέχισε να πιστεύεις με όλη σου τη δύναμη χαρά μου!
      Μαχ πεν λάιν!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Εγω Αριστέα μου, οταν ερωτευόμουνα ήμουνα συνήθως σε μιά διαρκή και άβολη αναστάτωση. Οταν πέρασαν οι έρωτες και ήρθε η αγάπη στη ζωή μου, ηρέμησα, χαλάρωσα, χόρτασα απο όμορφες στιγμές.
    φιλάκια πολλά αγαπημένη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα!!
    Τι φωτογραφία είναι αυτή;;;;
    τελειαα!
    πολλά like στις σημερινές σου σκέψεις!!
    (τις κατακόκκινες ερωτευμένες ντοματούλες,πότε θα μας τις δείξεις;χαχα!)
    φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα χαρά μου!
      Ναι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη φωτογραφία! Και χτες θα πήγαινε γάντι! Αλλά τη θυμήθηκα κατόπιν εορτής!
      ΥΓ: Οι ντοματούλες ξεροσταλιάζουν! Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το κειμενάκι μου :( Προσπαθώ να βρω χρόνο ....και βλέπω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα μετά από το να βρεις λεφτά! αχαχα!
      Φιλάκια!♥

      Διαγραφή
  13. Αριστέα μου!! τέλειο το L φεγγαράκι!!! :) όσο για τον έρωτα σου εύχομαι να σου συμβεί σύντομα και να κρατήσει για πάντα! :) φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου τι γλυκό κοριτσάκι που είσαι! Σε ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές σου!
      Να είσαι πάντα καλά χαρά μου! ♥
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Αριστέα μου, πολύ αρτιστίκ η φωτογραφία του φεγγαριού! Στην αρχή μου έμοιαζε με πλαγιαστή καρδούλα - ίσως να επηρεάστηκα πολύ από τις χθεσινές αναρτήσεις...

    Μάλλον από μένα πέρασες χθες και διάβασες την ατάκα ότι γιορτάζω την αγάπη τις άλλες 364 μέρες του χρόνου... Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν τόσες! Επειδή θα απορείς, να εξηγήσω την περίπτωσή μου: Δεν είμαι από αυτούς που είναι κακιωμένοι με την αγάπη και τον έρωτα. Το αντίθετο μάλιστα! 'Αλλοι έχουν "κακιώσει" μ' εμένα και δοκιμάζουν τα συναισθήματά μου! Βλέπεις, ζω 400 χλμ μακριά από τον άντρα μου τα τελευταία 3 χρόνια... λόγω δουλειάς. Η ζωή μας μαζί είναι 4 μήνες το χρόνο... και όχι, δεν είναι η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου μέσα, ούτε γενέθλια, ούτε επέτειοι, ούτε άλλα πιο βασικά. Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλο... και ελπίζουμε... ελπίζουμε... και αγαπάμε.

    Μετά από όλα αυτά, πόση βαρύτητα να δώσω στη χθεσινή ημέρα; Και τι να σας πω; Θα μπορούσα να κάνω μια ανάρτηση σχετικά με το πόσο η αγάπη νικάει τις αντιξοότητες... αλλά θα σας πίκραινα πρώτα μέχρι να σας πείσω ότι μπορεί να συμβεί.

    Σου εύχομαι να βρεις σύντομα το άλλο σου μισό και η ζωή σου να είναι πάντα γεμάτη από αγάπη και συντροφικότητα.

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω θεέ μου! Μπράβο σας που αντέχετε, μπράβο σας που αισθανόσαστε τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλο... και που ελπίζετε!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές μα θέλω ολόψυχα να σου ευχηθώ δύναμη και να είστε πάντα καλά κι ερωτευμένοι κούκλα μου!
      ΥΓ: Δεν πρόλαβα καν να δω τη δημοσίευσή σου! Την έχω αφήσει για το ΣΚ...πού να τα προλάβω όλα η χριστιανή!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. I Love το L-φεγγάρι! Απίθανη λήψη.
    Πόσο ταυτίζομαι με τις λέξεις σου. Ο ερωτας γιορτάζει κάθε μέρα ακόμα και εκείνη. Λατρεύω να τον γιορτάζω κ να μαγειρεύω ιδιαίτερα εδέσματα. Ο δικός μου Βαλεντίνος βέβαια ειναι ολίγον πεζός αλλά τι να κάνουμε, έχω πάρει εγώ όλο τον ρομαντισμό στην αχέση:)
    Για σένα έχω μόνο να πω ότι είσαι η χαρά της ζωής και όποιος ειναι δίπλα σου θα είναι ο πιό τυχερός άντρας της γης!!!! Ακούτε παληκάρια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Love oh love ♫ ♫ ♫
      Δημητρούλα μου κράτα γερά αφού σου βγήκε...ολίγον πεζός! Αλλά δε σε φοβάμαι εσένα! Διδυμάκι δεν είσαι ; Γεμάτο ζωή και τρέλα!
      Φιλάκια γλυκιά μου και καλό Σαββατοκύριακο! ♥

      Διαγραφή
  16. Θ'αφήσω λίγες λέξεις απ'το ημερόλόγιό μου, μιας και έρωτας ήταν η αφορμή...
    "να κάνεις έρωτα ώρες
    και οταν τελειώνεις
    να κλαίς απο ευτυχία... Αυτο ειναι έρωτας"
    και ευχαριστώ εκείνη που μου το χάρισε.

    Όλα μοιάζουν έκπληξη, τα γνώριμα μοιάζουν να ξαναγεννιούνται, το μικρό μοιάζει τεράστιο, το κοντινό απέραντο, άχρονα όλα... όλα σε έξαρση, όλα σε πλεονασμό... και ξεχνάς και αναμένεις και τολμάς και πονάς συνάμα... γιατί ο έρωτας είναι σκληρός, φορές αμείλικτος και σε χτυπά σαν σε βρεί, μα δεν σε νοιάζει, δεν τον ζείς κάθε μέρα, δεν τον αισθάνεσαι όποτε θελήσεις...
    Είναι πολλά ο έρωτας και ο καθένας μας έχει την δική του λέξη για να τον χαρακτηρίσει. Είθε ο καθένας, να περάσει έστω και απο ένα μονοπάτι του.
    Δεν θα μπορούσε ετούτη η ανάρτησή σου να περάσει ασχολίαστη. Κάποιες, σαν αυτή, μου χτυπούν τα μέσα μου.
    Να'σαι καλά και καλό σου βράδυ. Όμορφη είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφα όσα μας άφησες!
      Δεν έχω λόγια!
      Τι να πω;
      Θα το αφήσω έτσι γιατί δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία των λόγων σου!

      Καλημέρα χαρά μου! :))

      Διαγραφή